Nose se badići s Calvin Klein logom

Nose se badići s Calvin Klein logom

U posljednjih nekoliko sezona na modnoj sceni bilo je nemoguće ne primijetiti utjecaje trendova iz 90-ih, koji su se ponovno vratili u modu. S njima je svoj povratak imao i nekoć obožavani, zatim omraženi, pa sada ponovno omiljeni logo. A jedan od najvećih predvodnika logom brendirane mode svakako je bio i ostao Calvin Klein. Njegovo donje rublje doista je kultno i danas popularnije no ikad, a inspirirana njime nastala je i posteljina ove modne kuće, koja također nosi CK logo.

Slijedom toga, bilo je pitanje vremena kada će se Calvin Klein logo preseliti i na plaže. Doista nije trebalo dugo čekati i uskoro smo počeli viđati trendseterice u bikinijima sa slavnim potpisom. Oni su veliki trend ove sezone i nose ga brojne blogerice.

Calvin Klein bikini

Crni model, klasik je bez kojeg ljeto ne bi bilo potpuno, bilo da dolazi u kombinaciji s klasičnim trokutićima ili sportskim topićem. A posebno je atraktivan bikini bandeau kroja, koji dolazi s dijagonalnim trakicama s istaknutim Calvin Klein logom. Viđamo ga u crvenoj i plavoj boji, no ima ga i u crnoj, dok trend za sebe predstavljaju CK kupaći kostimi u bijeloj. Pojavljuju se u minimalističkom bikini modelu ili s popularnim scuba topićima. Sve ove modele pronaći možete na stranici Urban Outfitters, koja dostavlja u Hrvatsku i sada neke od njih čak ima na sniženju. Nekoliko izdvojenih modela iz njihove ponude pronađite u nastavku:

ck

ck2

ck3

ck4

ck5

Foto: Instagram, Urban Outfitters

Učitati još
Zatvori