Kultno Calvin Klein donje rublje u baršunastoj varijanti

Kultno Calvin Klein donje rublje u
baršunastoj varijanti

Calvin Klein donje rublje

Ime Calvin Klein, između ostalog, postalo je i sinonim za prepoznatljivo donje rublje brenda. Svi znate na koje mislimo – pamučno s bijelom debelom gumom na kojoj je vidljivo ispisano ime dizajnera. Prvi put predstavljeno 80-ih, ovo donje rublje promijenilo je način na koji se do sada gledalo na taj odjevni komad. Sve što se skrivalo, Calvin Klein je stavio na velike reklamne panoe i maknuo stigmu tabua te maksimalno popularizirao svoj proizvod s kampanjama u kojima su se pojavljivali najveći supermodeli.

Calvin Klein donje rublje

Calvin Klein baršunasto donje rublje

U posljednjih nekoliko godina vratio se pod svjetla reflektora s jednako izazovnim kampanjama, ali i novim bojama te materijalima od kojih su sportski grudnjaci i gaćice izrađeni. Posljednji, kao stvoreni za zimu, izrađeni su od raskošnog zgužvanog baršuna i poželjeli smo ih u trenu. Bralette model grudnjaka s tankim naramenicama i gaćice s dolaze u crnoj i blijedo-ružičastoj boji s bijelom širokom gumom i logom.

Calvin Klein donje rublje

I dok je veća vjerojatnost da ćete ga nositi skrivenog ispod zimskih slojeva, ponekad, kao i kod čipkastih bralette grudnjaka, možete otkriti djelić ispod omiljenog pletiva. Mekano i nježno, ovo divno baršunasto donje rublje trenutno možete naručiti s poznate stranice Urban Outfitters koja dostavlja u Hrvatsku

Calvin Klein donje rublje

Foto: Urban Outfitters

 

Učitati još
Zatvori