Koje bunde nosimo ove zime?

Kada nam na vrata pokucaju oni pravi zimski dani, tmurni i vrlo hladni, ništa ne grije bolje od bunde. Sve više brendova u svojim se kolekcijama odlučuje na umjetno krzno i od njega izrađuje oku privlačne modele bundi koji nigdje ne prolaze nezamijećeno. Bunda je nesumnjivo i dalje hit komad sezone pogotovo jer su hladni siječanj i veljača još tu.

Sve zimske prigode moći ćete dočekati spremni, jer high end i high street ponuda već vrve odličnim primjercima bundi, koje ne samo da griju, već i izgledaju vrlo chic. Pojavljuju se kratki i dulji modeli, bogatih su tekstura s kratkim i dugačkim dlakama, a osim u neutralnim bojama – bijeloj, bež i crnoj, također vladaju u boji senfa, smaragdno zelenoj, puderasto ružičastoj, smeđoj i u uvijek aktualnom leopard uzorku.

Iskoristite ih za upečatljive slojevite kombinacije; kombinirajte sa slip haljinama, midi suknjama, predimenzioniranim pletivom i gležnjačama, a ideja je zaigrati i na kartu looka 70-ih i upariti bundu s hlačama širokih nogavica, bijelim bluzama i svilenim maramama. Izbor najboljih bundi za ovu zimu pronađite u nastavku.

0