Nove bucket torbe slovenskog brenda Boopacks

Boopacks

Boopacks

Priča o Boopacks kožnim torbama započela je s jednostavnim vrećastim ruksakom. Jednostavne linije i minimalistički stil sestre Dominika i Katarina Bučar koje se nalaze iza brenda uskoro su uklopile u nekoliko različitih trendi modela. Klasičan ruksak i njegova mini verzija, mini bucket torba te modeli polukružnog i pismo oblika u kolekciji Boopacks torba dobili su istovremeno klasičan i moderan izgled obojen neutralnom crnom i bijelom te upečatljivim nijansama ružičaste, plave, ljubičaste i narančaste boje koje su ih pretvorile u svestrane statement modne dodatke. Osnovan u siječnju 2016. godine, brend Boopacks ubrzo je osvojio mnoge i nakon samo nekoliko mjeseci pronašao svoje mjesto na virtualnim policama jednog od najpopularniji online dućana, Asosa.

Posljednji novitet u kolekciji Boopacks torba dizajniranih i ručno rađenih u Ljubljani su nove i neodoljive bucket torbe. Nakon što je njihova mini verzija u bijeloj, crnoj, smeđoj, plavoj, ljubičastoj i ružičastoj boji osvojila brojne trendseterice, Dominika i Katarina, na zahtjev obožavatelja brenda, ovog su proljeća izbacile veliku verziju omiljenog mini modela bucket torbe koje krasi prepoznatljiva jednostavnost linija i dizajna te najkvalitetniji materijali.

Boopacks

Boopacks

Nove bucket torbe obojene su prepoznatljivim bojama iza brojnih Boopacks modela. Uz savršene minimalističke modele crnoj i bijeloj boji, u najnovijoj kolekciji posvećenoj novim bucket torbama možete pronaći i modele u dvije nijanse ružičaste boje, omiljene boje milenijaca, te statement model istaknut sjajem srebrne boje. Uz svevremenske bucket torbe izrađene od mekane i izdržljive kože, dva modela bucket torba u nježnoj ružičastoj i crnoj boji dobili su sjajan i trendi izgled uz pomoć sjaja vinyl efekta.

U nastavku pogledajte sve modele iz najnovije kolekcije bucket torbi, a ostatak ponude slovenskog brenda Boopacks možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.

Boopacks

Boopacks

Boopacks

Boopacks

Boopacks

Boopacks

Boopacks

Boopacks

Boopacks

Boopacks

Boopacks

Boopacks

Tekst: Ela Jarni

Foto: Boopacks, Boopacks Facebook 

0