Buce za snijeg dovoljno lijepe da ćete ih stvarno htjeti nositi

Buce za snijeg dovoljno lijepe da ćete
ih stvarno htjeti nositi

Iako se čini da zima traje mjesecima, ispred nas su još uvijek oni najhladni zimski tjedni tijekom kojih se nećemo izvlačiti iz oversized pletiva, toplih kaputa i, naravno, čizama. U potrazi za savršenim čizmama u kojima ćemo provesti najhladnije dane u godini ove ćemo zime tražiti onaj najtopliji par. Jednako poput pernatih zimskih jakna i božićnih džempera, najtoplije modele čizama za snijeg rijetko krasi atraktivan izgled. Glomazne i nimalo elegantne, buce su donedavno bile čizme za kojima smo posezali samo kad bi ulice prekrio snježni prekrivač.

Ipak, u posljednjih nekoliko sezone poznate modne kuće i popularni brendovi obuće stvorili su modele koji su toplinu, udobnost i onu praktičnu stranu zimskih buca spojili s najnovijim trendovima i efektnim detaljima kako bi im dali izgled koji će vas privući na policama dućana s cipelama.

NAJTOPLIJE BUCE KOJE ĆETE ZAPRAVO HTJETI NOSITI

Objavu dijeli @dariachebanov

Najpoželjnije modele čizama za snijeg, popularno zvanih buca, ove sezone stvorio je spoj jednostavnih linija i neutralnih boja. Od klasičnih Timberland i Sorel modela koje ćete lako uklopiti u svakodnevne zimske kombinacije do modela podstavljenih shearling vunom koja će grijati vaše noge i za najnižih zimskih temperatura, buce ove sezone izgledaju bolje no ikad.

Uz poznate brendove obuće koji svake sezone donose nekoliko odličnih modela čizama za najhladnije dane u godini, ove sezone tople modele unutar svojih kolekcija neočekivano su uvrstili i novi it brendovi poput skandinavskog brenda Ganni te pristupačnih high street favoriti.

Free People

Free People

U nastavku smo izdvojili dvadeset modela koje nećete skidati cijele zime, a koje možete pronaći u aktualnim kolekcijama popularnih brendova.

Frye

Frye

Rag & Bone

Rag & Bone

Timberland

Timberland

Sam Edelman

Sam Edelman

Stuart Weitzman

Stuart Weitzman

Sorel

Sorel

J. Crew

J. Crew

Frye

Frye

Free People

Free People

Sam Edelman

Sam Edelman

Sam Moncler

Sam Moncler

Pull & Bear

Pull & Bear

Ganni

Ganni

H&M

H&M

J.Crew

J.Crew

H&M

H&M

Timberland

Timberland

Timberland

Timberland

Foto: Asos, Free People, Frye, H&M, J.Crew, Net-a-porter, Pull & Bear, Sorel, Timberland

Učitati još
Zatvori