Što odjenuti kada kasnite na dogovor, a nemate inspiracije

Što odjenuti kada kasnite na
dogovor, a nemate inspiracije

Objavu dijeli LadyAddict (@ladyaddict)

Poznat vam je osjećaj kada kasnite na dogovor i čini se kako u nedostatku vremena baš sve krene po zlu? U tim situacijama često imamo blokadu i što se tiče inspiracije za odjevnu kombinaciju u kojoj ćemo izaći van. Onih pet minuta koje smo si ostavili za koncipiranje i odijevanje stylinga obično se pretvori u pet minuta panike i onaj klasičan zaključak ‘nemam što odjenuti’.

Brze i jednostavne kombinacije

Kako biste drugi put izbjegli taj stres, danas vam donosimo 20-ak ideja kombinacija koje uvijek prolaze i za koje vam, što je najbolje, neće trebati puno vremena da ih osmislite i nabacite na sebe. Ključ ovakvih brzih lookova je, naravno, u jednostavnosti i izbjegavanju kompliciranja kada je riječ o odjeći i modnim dodacima. Zato je dobro u ormaru imati onih nekoliko ključnih komada u koje ćete se uvijek moći pouzdati. I u kojima ćete se osjećati odlično. Par jeansa koji vam stoji kao saliven uvijek je dobra ideja, bilo da odlazite na ležeran dogovor ili u nešto formalniji večernji izlazak. Običan T-shirt bit će dobar partner za casual look, a bluza s volanima za onaj svečaniji.

Objavu dijeli Roos-Anne (@moderosa)

Kimono, midi haljina, kombinezon…

Saveznika pronađite i u kimonu – odjenete li ga, ispod možete imati skoro pa bilo što, poput sasvim neprimjetne ‘all black’ kombinacije hlača i topa. Midi haljina i kombinezon još su dva multifunkcionalna proizvoda s kojima ne treba komplicirati. Odjenut ćete ih za doslovno deset sekundi, a ostalo vrijeme iskoristiti za biranje modnih dodataka koji će ih popratiti. Torbica i cipele dovoljna su točka na i ovom looku. Još puno super prijedloga za brzinske kombinacije čeka vas u nastavku.

Učitati još
Zatvori