Prvi hrvatski plus size model u kampanji brenda Link

Ogi Antunac i Zoran Mrvoš, dizajnerski dvojac koji stoji iza popularnog branda LINK, nakon što su kvalitetom i dizajnom osvojili domaće tržište, već duže vrijeme jednako uspješno osvajaju i inozemno.

6

Iako im je pažnja usmjerena na kolekciju AW 2016/2017, koja će biti prezentirana na području Europe, Kanade i Amerike, odlučili su napraviti i svojevrsni hommage svima onima koji ne ”zadovoljavaju” nedostižne kriterije koje je do sada nametala modna industrija, a takvih je sve više.

4

”Kada se snimaju kampanje s manekenkama, odjeća dobiva konotaciju nenosive i nedostižne, a mi smo htjeli pokazati upravo suprotno. Naša odjeća odlično funkcionira i na plus size modelu.” – ističu u LINK-u te stoga ne čudi što su, kao zaštitno lice lookbooka, angažirali prekrasnu Luciju Lugomer, prvi hrvatski plus size model. Budući da često ističe kako predvodi ljepotu u svim veličinama, upravo Lucija prezentira osobnost i samopouzdanje koje svaka LINK žena treba imati. Filozofija LINK-a oduvijek se temeljila na modernom, pomaknutom stilu, s dozom osobnog pečata, a ovim plus size modelima Ogi i Zoran još su jednom hrabro i uspješno odskočili od postavljenih standarda. Fotografije potpisuje Hrvoje Zalukar, a šminku i frizuru Sanja Agić.

2

0