Brend 47 donosi novu kolekciju urbanih ruksaka

Stella Leboš mlada je dizajnerica poznatog urbanog brenda 47 koji donosi uvijek popularne ruksake. No, ono po čemu se njezini razlikuju od ostatka ponude jest da ih slaže po principu kolaža tako da je kroj modela isti, no konačni modeli se razlikuju, što dizajnom i izgledom, što namjenom.

Image00009

Tako u njezinoj kolekciji možete naći i ruksake koji su otporni na vlažno i kišno vrijeme. Korisna je to informacija, obzirom da su zapremninom dovoljno veliki da u njih stane laptop, razne stvari pa čak i manji tjedni shopping!

Za razliku od prijašnjih kolekcija, ovom kolekcijom dominiraju tamne monokromatske boje s posebnim naglascima na detalje koji ‘podižu’ izgled oba modela.

Image00011

Ova kolekcija donosi dva bazična modela ruksaka – manji i veći – oba modela jednostavnog su i minimalističnog dizajna. Manji ruksaci osvježeni su srebrnim detaljem i zbog naramenica od debelog užeta naginju konceptualnom, industrijskom stilu.

Image00014

Image00002

Veći ruksaci, osnovnog sportskog modela, ističu se detaljima kao što je koloristična podstava, rese i kopče. Poseban dodatak ovoj kolekciji je i manja torba SunUp – idealna za spremiti osnovne sitnice koji su potrebni za izlazak vikendom. Sve modele možete vidjeti i naručiti na Facebook stranici ove mlade dizajnerice.

Image00003

Image00006

Image00005

Image00004

Image00013

Image00015

T.R.

0