Božićne pidžame u kojima ćemo provesti cijele blagdane

Božićne pidžame u kojima ćemo
provesti cijele blagdane

Monki

Monki

U potrazi za savršenom blagdanskom kombinacijom još jednom smo se našli između virtualnih polica online shopa Asos. Uz svaki model party haljine koji možete poželjeti ove sezone, u zimskim kolekcijama poznatih brendova istaknuli su se i oni najslađi i najudobniji komadi u kojima ćete poželjeti provesti cijele blagdane. Najljepše zimske pidžame, ogrtače i onesieje i ove su godine ukrasili božićni motivi poput jelke, sobova, božićnih kolačića i slatkiša i pretvorili ih u savršeni izbor za duge zimske večeri.

Osim što ćete svaku od ovih blagdanskih pidžama poželjeti dodati svojoj kolekciji najudobnijih komada, one su istovremeno savršeni pokloni koji će razveseliti baš svakog člana vaše obitelji.

BLAGDANSKE PIDŽAME S ASOSA

Loungeable

Loungeable

Za ugodan san, ali i onih nekoliko slobodnih trenutaka uživanja u kućnom druženju i gledanju filmova koje donose blagdani,  u aktualnoj ponudi online shopa Asos koja okuplja zimske kolekcije na deseti odličnih brendova možete pronaći udobne pidžame i ogrtače te onesieje mekane i tople poput deke.

Osim tradicionalne božićne crvene boje, ove udobne modele krase neutralne boje i klasični božićni motivi koji stvaraju razigrane blagdanske uzorke. Od kariranog uzorka kao uvijek šarmantnog klasika do duhovitih natpisa i slatkih printeva poput nasmijanih paprenjaka, ove božićne pidžame bit će najudobniji i najslađi izbor blagdanske uniforme s kojim ne možete pogriješiti. Najbolje modele za vas smo izdvojili u nastavku.

Asos

Asos

Monki

Monki

Asos

Asos

Monki

Monki

Monki

Monki

Chelsea Peers

Chelsea Peers

Monki

Monki

Loungeable

Loungeable

Loungeable

Loungeable

Asos

Asos

Vero Moda

Vero Moda

Foto: Asos

Učitati još
Zatvori