Pogledajte novu kampanju sestara Boudoir

Pogledajte novu kampanju sestara Boudoir

Boudoir kampanja Out of Space

Boudoir kolekcije iz sezone u sezonu pomiču granice stvaralaštva, stoga ne čudi da je upravo kampanja modnog studija Boudoir ujedno i najiščekivanija modna priča svake sezone.

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić u suradnji s hrvatskim modnim fotografom Mladenom Šarićem, s kojim njeguju suradnju već gotovo 10 godina, te kompletnim timom modnih stručnjaka među kojima su Saša Joković (make-up), Milena Maršić, Salon Glamour (dizajn frizura), Ivana Pavić (styling), modeli Katja i Gloria (Colors Model Scouting), predstavljaju svoju Couture kolekciju “Out of Space”.

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_07

Out of space kampanja

Boudoir couture kolekcija “Out of space” prezentirana je inspirativnom fotografskom pričom koju je osmislio i snimio Mladen Šarić, izbjegavajući banalnost bridal fotografija i ironizirajući samu temu. Konačni rezultat je spoj umjetničke fotografije i mode te vrhunsko djelo oboje autora, kako dizajnerica, tako i fotografa.

Kolekcija je satkana od minuciozne čipke, delikatnih printeva na tilu, ručno izrađenih ruža i bogato ukrašenih aplikacija; siluete haljina nježno obuhvaćaju obrise tijela i padaju u slapovima slojeva tila i latica, a kolekcija ujedno donosi odgovor na pitanje kako izgleda nekonvencionalna vjenčana haljina.

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_06

“Uvijek se trudimo biti drukčije i to pokazati na najbolji mogući način. Uvijek razmišljamo izvan okvira i to se svake sezone vidi, redovito istražujemo nove tehnike u couture izradi haljina i tražimo originalan način na koji kolekciju i prezentirati. Upravo takva jedna interpretacija je pred vama, naracija koja prati naše kreacije za koje nam je trebalo nekoliko mjeseci rada. Ove haljine koje upravo gledate su ujedno i najzahtjevnije do sada. Na nekima od njih provele smo gotovo dva tjedna izrađujući ih, stoga smo ponosne na rezultat, te na cijeli naš tim, i vjerujemo da će to publika prepoznati”,  izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

Više informacija o kolekciji i cijenama možete potražiti na www.boudoirzagreb.com

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_03

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_08

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_11

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_05

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_12

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_13

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_02

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_04

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_01

Boudoir_OutOfSpace'017_Lowres_09

Učitati još
Zatvori