Četiri nova modela s mašnama iz Borova

Četiri nova modela s mašnama iz Borova

Borovo The Big Blue kolekcija

Otkako je pokrenuta, linija The Big Blue iz Borova privlači mnogo pozornosti. Već smo vam pisali o ovom novom brendu kultne vukovarske tvornice cipela, koji je pokrenut u listopadu 2016. i od tada je na tržište donio brojne atraktivne modele modernog dizajna. Nakon The Big Blue kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2017., Borovo predstavlja još nešto novo i za mnoge, bez sumnje, sasvim neodoljivo.

Limitirana The Big Blue kolekcija dolazi u dolazi u četiri neodoljiva modela u bijeloj i crnoj boji. Jedni imaju zaobljeni vrh kalupa, a drugi lagano špičasti. Ono što ih čini još posebnijim ručna je izrada svakog para, i to od prirodnih materijala. Za kraj, tu su satenske vezice koje se vežu u mašnu i svakom outfitu daju dašak luksuza.

TBB Limited edition namijenjena je svim ženama koje vole udobnost i biraju opušteni stil odijevanja. Spomenute modele pronaći mogu u Borovo trgovinama po cijeni od 449,00kn.

20175 TBB bijele oble_satenska traka_2 20177 TBB bijele špic_satenska traka_2 20178 TBB crne špic_satenska traka_2 20176 TBB crne oble_satenska traka_2

Učitati još
Zatvori