Stigle su ljetne Boromine

Stigle su ljetne Boromine

Boromina

Ni u ljetnoj sezoni, naša poznata tvornica Borovo ne miruje. Barem ako je suditi po njihovom novom lansiranju, i to ni više ni manje no šarmantne Boromine!

Startas modele za aktualnu sezonu imali ste priliku upoznati ovdje i ovdje, a u međuvremenu im se pridružila i kolekcija Startas espadrila. Zatim je Borovo lansiralo i nove modele iz The Big Blue kolekcije, među kojima su najviše pažnje privukli neodoljivi modeli cipela s mašnama. A kao šećer na kraju, stižu nam Boromine.

Boromina

 

Novi Boromina modeli

Na police Borova upravo je stigla dugo očekivana nova kolekcija popularnih Boromina. Već četvrto ljeto, Boromine žare po vrućem asfaltu i s pravom nose titulu must have obuće svake trendseterice. U ponudi je šest novih modela, a većinu ih krase veseli ljetni printevi. Svaka Boromina je izrađena ručno od prirodnih materijala i od milja je zovemo mlađem sestrom Borosane zbog njene udobnosti, ali modernije više platforme.

Sve Boromine proizvedene su u Hrvatskoj, što ovim modelima daje dodanu vrijednost. Pronaći ih možete u Borovo trgovinama ili u Borovo webshopu.

Boromina Boromina2

Boromina3Boromina4

Foto: Borovo

Učitati još
Zatvori