Boho komadi iz Zare

Stil sedamdesetih kojeg odlikuje neopterećenost, zemljane boje i causal izgled bez puno truda, inspirirao je mnoge ‘street’ brendove među kojima je i Zara. Popularnost mode iz doba naših baka i mama ne jenjava, zato uskočite u kombinacije koje će vam podariti osjećaj slobode, lakoće i avanture.

zara boho

Prije par godina fashionistice poput Sienne Miller i Rachel Zoe bile su zaslužne za preporod ‘boho looka’, a 2015. ponovno svjedočimo povratku ovog stila na velika vrata, naši omiljeni dizajneri posežu za luksuznim tkaninama i modernim rezovima.

zara boho

Estetski, hippie moda odavno se ne definira kao poderane traperice i ‘oversize’ bluza, današnji trendovi kombiniraju kvalitetu i pristupačnost, uz odjevne komade koje možete nositi u svakoj prigodi. Nije važno spremate li se za poslovnu večeru ili se dvoumite što odjenuti za šetnju gradom, ovosezonski trendovi su kao stvoreni za vas.
Cvjetne suknje, kimono rukavi, sve nijanse smeđe boje, traperice i hlače širokih nogavica, tunike, baršun, trošna koža, duboki izrezi, antilop uzorak, casual maxi haljine, pluto pete, drveni nakit, sve to a i mnogo više možete pronaći u novoj Zarinoj kolekciji.

0