Ovako biste mogli kombinirati najšarmantniju bluzu sezone

Ovako biste mogli kombinirati
najšarmantniju bluzu sezone

Bluza je odjevni predmet koji se proteže većinom ženskih garderoba, a naročito onih spremnih za određeni dress code u poslovnoj sredini. No, dodamo li joj samo jedan detalj, ona se može iz prosječnog i svakodnevnog komada odjeće pretvoriti u glavnu zvijezdu naših ormara. A u slučaju ove sezone, to su definitivno točkice, koje apsolutno transformiraju bluzu i daju joj nevjerojatnu dozu šarma.

Popularnosti točkastih bluza svakako je pridonijela bluza koju je za ranije ovog proljeća lansirala modna kuća Jacquemus. Ovaj vrlo zanimljiv i relativno mlad francuski brend, tim si je potezom osigurao veliku dozu publiciteta, jer silne trendseterice zaljubile su se u njegovu bijelu bluzu s crnim točkicama, s dramatično naglašenim, voluminoznim ramenima i naglašenim strukom. Bila je to bluza koju smo viđali doslovno posvuda na Instagramu, a tko ju sve nosi, mogli ste pročitati ovdje.

Bluza s točkicama

Šarmantna bluza s točkicama

Toj bluzi u međuvremenu su se pridružile i mnoge druge i postalo je jasno kako će točkice biti najzanimljiviji update na ovom više ili manje klasičnom odjevnom komadu. Možda najveća ljepota bluze s točkicama, osim naravno u samom printu, svakako se krije i u svestranosti kada je riječ o planiranju kombinacija. Ne samo da će izgledati jako cool u kombinaciji s omiljenim parom Levi’s jeansa, već će spremno uplivati i u bilo koji poslovni look, čineći ga manje oštrim te mnogo šarmantnijim – pogotovo ako je riječ o ženskom odijelu.

Ove sezone bluzu s točkicama nosimo uz spomenuti jeans, elegantne hlače širokih nogavica, midi suknje sa zanimljivim detaljima, pa čak i slip haljine. Malo inspiracije čeka vas u nastavku.

Učitati još
Zatvori