Blanket šal je savršen jesenski komad za prijelazno razdoblje

Blanket šal je savršen jesenski komad
za prijelazno razdoblje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A Y L I N (@aylin_koenig) on

Jesensko vrijeme volimo jer nam pad temperatura donosi pregršt inspiracije za oblačenje u slojevima. Iako vrijeme zimskih dodataka još nije došlo, poznate trendseterice iskoristile su prijelazno razdoblje za igranje modnim komadima. Blanket šal ove jeseni vaš je saveznik za hladne dane umjesto tradicionalnog balonera. Izbor predimenzioniranih šalova koji će vas grijati sve do zime zaista je velik, a vašem će stilu dati poseban pečat.  Ako u udobnosti doma uživate u pletenim finim dekicama, sada je vrijeme da ih prošetate i gradskim ulicama. Svi će se složiti da je jednostavnije mijenjati šalove nego jakne, ogrnite se svaki tjedan jednim novim te tako osvježite svoj izgled. Izdvojili smo najbolje tople i stylish šalove za ovu sezonu.Blanket šal je ovogodišnji must have dodatak, a inspiraciju kako ga nositi potražite u nastavku.

Blanket šal za dom i gradske ulice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Figtny (@figtny) on

Tjedan mode svake godine inspirira brojne trendseterice da hrabro prošetaju smjele odjevne kombinacije modnim metropolama diljem svijeta. Predimenzionirani blanket šal lako se stilizira u nekoliko varijanti. Možete ga nositi preko jednog ramena i učvrstiti ga remenom. Vjetrovita jutra lakše je preživjeti kada nas oko vrata grije nekoliko slojeva meke tkanine koja kombinaciju čini upadljivom u tren oka. Iako su najpopularniji oni jednobojni, šareni blanket šal savršeno će pristajati na kaput crne, bež ili sive boje. Sveprisutni karirani uzorak i dalje je najpopularnija verzija za cozy jesenske šetnje. Poznate trendseterice dobro znaju da je glavni fokus upravo na njemu, stoga su ostali modni dodatci minimalistički.

Nježni modni zagrljaji

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAITH (@al.maiiith) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Figtny (@figtny) on

Ako još niste, jesensku garderobu osvježite novim predimenzioniranim šalom koji će vas grijati sve do zime. Odjenite kožnu ili neku tanju jaknicu, zagrlite se mekim šalom koji će vas ugrijati bolje od jesenskog balonera. Pleteni, vuneni i kašmir  šalovi najtraženiji su materijali za prijelazno razdoblje. Svjetske trendseterice to su već učinile s obzirom na to da su šalovi s modnih pista već stigli u trgovine. Inspiraciju potražite na profilima poznatih blogerica te izaberite blanket šal s kojim ćete zaintrigirati znatiželjne prolaznike na gradskim pločnicima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Jackson // Fashion Jackson (@fashion_jackson) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monique Boehme (@modreamingmodoing) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??Sara (@collagevintage) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A Y L I N (@aylin_koenig) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori