Dvije blagdanske kolekcije iz Zlatarnica Karat

Dvije blagdanske kolekcije iz
Zlatarnica Karat

Karat 1

Zlatarnica Karat simbol je bezvremenske elegancije

Uoči blagdana Zlatarnice Karat iz Osijeka lansirale su dvije kolekcije srebrnog nakita. Kolekcija ‘Like a Star’ nudi zvjezdani srebrni nakit, u obliku statement visećih naušnica koje pristaju svima, ogrlice mjesec-zvijezda, posebnog prstenja te dugačkoga lanca i privjeska sa zvijezdom. Kolekcija ‘Edgy Pearls’ je nježnija i diskretnija, a nastala je u želji da se biseri pretvore u kolekciju koja je moderna, mladenačka i nosiva svaki dan.

Karat 4

Like a Star

Kolekcija inspirirana je osjećajem uzbuđenja pred novogodišnji doček, leptirićima u trbuhu prije prvog datea, energijom rock zvijezda na pozornici i euforiji prije dugo planiranoga putovanja s prijateljima. Jednom riječju, kolekcija objedinjuje komade nakita koji će svaku ženu pretvoriti u zvijezdu večeri, a svaku odjevnu kombinaciju u svečanu blagdansku. Zato su ovih blagdana svakoj ženi dovoljne mala crna haljina i zvjezdani sjaj iz Karata.

Karat 3

Edgy Pearls

Kolekcija je cool, edgy, prozračna, a opet ženstvena. Namijenjena je djevojkama sa stavom i stilom, klasičnim, ali ipak pomalo pomaknutim, koje modu doživljavaju kao ekspresiju osobnosti. Sve komade možete naručiti putem Instagram profila i Facebook stranice.

Bogato nasljeđe tradicionalnog obiteljskog obrta Zlatarnica Karat, danas vođeni petom generacijom obitelji Krasnić, kroz gotovo stoljeće uspješno ujedinjuju tradiciju, suvremenu tehnologiju, dizajn i potrebe kupaca. Ovog Božića poklonimo uspomenu s domaćim potpisom.

Karat 2

Foto: PR

Učitati još
Zatvori