Ženstvena jesensko-zimska priča dizajnerice Sare Lončarić

sara6

Ženstvena, urbana i luksuzna, jesensko-zimska priča nove kolekcije ‘FW 16/17 blackpearl with love’ modne dizajnerice Sare Lončarić odigrala se ispred objektiva modnog fotografa Franje Matkovića na poznatoj lokaciji Meštrovićevog umjetničkog paviljona u centru Zagreba.

Ritam masivnih stupova, prepunih svjetla i sjene, nenametljiva je pozadina koja naglašava ideju BLACKPEARL BY SL – jednostavnost forme, voluminoznost, čistoća konstrukcije, finoća izrade i unikatnost svakog izrađenog komada odjeće.

sara3

Kampanju je stilizirala Ivana Pavić, a pred objektivom fotografa našle su se Katarina Skelin i Ana Vukelić iz agencije Talia model. Hlače visokog struka s dubokim faldama koje lepršaju u hodu, košulje sašivene od nekoliko metara fine svile s voluminoznim, plisiranim rukavima, dugački folk monokromatski kaputi ukrašeni kontrastnim trakama geometrijskih oblika, samo su neki od komada iz kolekcije koji privlače pažnju.

sara2

Kao jedan od promotora Fashion Revolution-a, a u težnji širenja ideje za očuvanjem okoliša kroz modu, Sara propagira trajne, klasične, dugo godina nosive komade luksuzne i udobne odjeće u koju su utkani sofisticirani i nenametljivi, a publici interesantni moderni detalji. Svaki odjevni predmet je satima konstruiran te ručno sašiven, naizgled jednostavan te upravo time privlači pažnju promatrača.

sara4

sara5

sara7

sara8

sara9

0