Hrvatski nakit inspiriran bezvremenskim stilom Francuskinja

Hrvatski nakit inspiriran
bezvremenskim stilom Francuskinja

Bisou Bijoux nakit

Kroz godine, Francuskinje su zadržale status najbolje odjevenih žena čiji prepoznatljiv stil odiše neopterećenom elegancijom i suptilnim seksipilom. Iako su klasični krojevi i neutralna paleta početak i kraj ormara svake Francuskinje, njihovu jednostavnost unutar chic kombinacija nerijetko razbijaju uz pomoć predivnog nakita. Jednostavni i decentni komadi nakita savršeni su začin njihovih svakodnevnih outfita kojima donose onaj posebni pečat, zadržavajući se unutar granica onog vječnog manje je više modnog pravila.

U bezvremenskom stilu Francuskinja i njihovim decentnim komadima nakita inspiraciju su pronašle Anja i Asja, kreativne ruke iza novog hrvatskog brenda nakita Bisou Bijoux.

HRVATSKI NAKIT INSPIRIRAN STILOM FRANCUSKINJA

Bisou Bijoux nakit

Inspiriran bezvremenskim stilom Francuskinja i njihovim su jednostavnim i elegantnim modnim dodacima, Bisou Bijoux nakit donosi predivne decentne komade nakita koji će svoje mjesto pronaći u svakoj kolekciji nakita i svakom stilu. Ideja o pokretanju vlastitog brenda nakita nastala je nakon što smo svoje vlastite modne kombinacije poželjele upotpuniti decentnim i elegantnim nakitom koji bi istovremeno bio i cjenovno prihvatljiv, otkrile su Anja i Asja. Osim što su kreirale nakit koje su same tražile, djevojke iza Bisou Bijoux brenda istovremeno kreirale su nakit koji će baš svatko poželjeti u svojoj kolekciji.

Bisou Bijoux nakit

Prva kolekcija Bisou Bijoux nakita lansirana je početkom prosinca kao ideja za jedinstvene darove koji dolaze u neodoljivim baršunastim vrećicama s motivacijskom porukom. Iako su blagdani i vrijeme darivanja iza nas, Bisou Bijoux je nakit koji ćemo uvijek rado pokloniti samima sebi ili drugima.

U kolekciji možete pronaći narukvice u srebrnoj i rose gold varijanti s minimalističkim detaljima poput mjeseca i zvijezde. Osim narukvica, u prvoj Bisou Bijoux kolekciji možete pronaći i predivne pozlaćene tanke ogrlice koje dolaze u tri varijante, a na vama je da odaberete koja vas kombinacija decentnih privjesaka najbolje opisuje.

Bisou Bijoux nakit dostupan je preko Instagram profila @bisoubijouxjewelry.

Bisou Bijoux nakit

Bisou Bijoux nakit

Bisou Bijoux nakit

Bisou Bijoux nakit

Bisou Bijoux nakit

Bisou Bijoux nakit

Bisou Bijoux nakit

Učitati još
Zatvori