Bijeli džemperi su savršeni cosy komad za zimu

Bijeli džemperi su savršeni
cosy komad za zimu

Početak nove sezone u svaki ormar unosi nekoliko novih komada. Sada, na početku zimske sezone i s najhladnijim danima ispred nas, ponovno se okrećemo najtoplijim komadima u našoj garderobi. Uz vunene kapute kao nezaobilazni dio svakog zimskog ormara i raskošan baršun koji krasi neke od najelegantnijih komada sezone, pletivo je cosy klasik od kojeg se nećemo odvajati ni ove zime.

Aktualne kolekcije donijele su raznolikost modela među kojima ćete pronaći topli džemper, dolčevitu ili kardigan za baš svaku zimsku kombinaciju. Trendi detalji i igra poznatim krojevima stvorili su nekoliko novih it modela koji donose osvježenje omiljenim zimskim kombinacijama poput spoja pletiva i traperica ili pletiva i zimskih haljina. Ipak, uz neodoljive modele inspirirane novim trendovima, i ove sezone vraćamo se našim omiljenim klasicima.

Uz crnu dolčevitu i topli sivi kardigan, bijeli džemper je još jednom svestrani i topli cosy klasik u kojem ćemo poželjeti provesti zimu.

BIJELI DŽEMPERI: TOPLI I SVESTRANI COSY KLASIK

Jednako poput crne i sive, bijela boja je dio neutralne paletu koju krasi svestranost i doza klasične elegancije. U spoju s omiljenim modelima pletiva, bijela boja stvara savršene tople komade za baš svaki zimski ormar. I dok će fine, tanke veste odlično izgledati spojene s klasičnim komadima poslovne garderobe, oversized džemperi će se iz ležerne vikend uniforme lako transformirati u savršenu dnevnu kombinaciju.

Jednostavnost bijele boje se ove sezone istaknula ne samo kao izbor koji donosi bezbroj kombinacija, već i kao izbor koji odlično izgleda u kombinaciji s različitim krojevima. Od popularne oversized siluete do cropped modela i trendi detalja poput statement rukava i zanimljivih načina pletenja, bijeli džemperi ove sezone izgledaju bolje no ikad.

Dvadeset najboljih modela za vašu zimsku garderobu izdvojili smo u nastavku.

BERSHKA

Bershka

Bershka

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

MANGO

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

MASSIMO DUTTI

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

NEED SUPPLY CO.

Which We Want

Which We Want

Stelen

Stelen

Stelen

Stelen

Just Female

Just Female

PULL & BEAR

Pull & Bear

Pull & Bear

RESERVED

Reserved

Reserved

Reserved

Reserved

STRADIVARIUS

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

& OTHER STORIES

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango, Massimo Dutti, Need Supply Co., Pull & Bear, Reserved, Stradivarius, & Other Stories

Učitati još
Zatvori