Bijele kombinacije za ljeto u gradu

Bijele kombinacije za ljeto u gradu

Iako su sunčani dani i visoke temperature davno unijeli promjenu sezona unutar naših ormara, danas smo i službeno zakoračili u dugo, toplo ljeto. Osim sezone terasa i sladoleda kao omiljenog slatkog rashlađenja, ljeto na ulice gradova donosi i sezonu bijele boje. Od jednostavnih haljina i prozračnih lanenih komada do bijelog T-shirta i bijelih traperica kao ljetnog izdanja popularnog basic klasika, ljeto će se unutar brojnih kombinacija poigrati jednostavnošću bijele boje. Osim što će se lako kombinirati sa svim bojama i uzorcima te odlično izgledati na osunčanoj puti, bijela je ljetni izbor koji donosi osvježenje unutar ormara.

BIJELE KOMBINACIJE: SPOJ MINIMALIZMA I LJETNE RAZIGRANOSTI

Kako bi izvukli najbolji iz svojih bijelih komada, kombinirajte ih zajedno i stvorite jednostavni all white look primjeren svakom ljetnom danu. Kako će bijela boja unijeti minimalističku jednostavnost u bijele kombincije, poigrajte se teksturama, siluetama i najnovijim trendovima kako bi im dali zanimljiv izgled. Jednako poput crne boje i drugih neutralnih tonova, bijela boja je odličan izbor za eksperimentiranje sa spajanjem naizgled nespojivog. Elegantnu ljetnu haljinu spojite s omiljenim parom tenisicama, svilenu košulju s poderanim trapericama, romantične volane s grubom teksturom lana.

Kako na nov i uzbudljiv način kombinirati omiljene bijele komade koji se već nalaze unutar vaše ljetne garderobe? U nastavku vam donosimo inspirativne street style kombinacije koje su se odmaknule od monotonije bijele boje i all white kombinacije pretvorile u neodoljiv ljetni look.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori