Bijela čipkasta haljina je sve što vam treba za vrući ljetni dan

Bijela čipkasta haljina je sve što vam
treba za vrući ljetni dan

Ako u svom ormaru još uvijek nemate jednu savršenu, malu bijelu haljinu od čipke, pravo je vrijeme da ju nabavite. Ovaj romantičan i vedri komad, glavna je sastavnica ljetne garderobe mnogih trendseterica unatrag nekoliko godina, ali i ne samo njih, jer čipkastu bijelu haljinu sada doista možemo smatrati odjevnim klasikom za toplije dane.

Dovoljno je elegantna i chic da u njoj posjetite formalnu prigodu koja vam je na rasporedu, a opet savršeno zaigrana da ju spremite sa sobom u kovčeg prije odlaska na ljetovanje. Popularni modeli od bijele čipke variraju od mini, preko midi, pa sve do maxi duljina. Čipka je pritom glavni materijal haljine ili dolazi u kombinaciji s nekim drugim i predstavlja vizualno atraktivan detalj. Bijela čipkasta haljina također se vrlo lako kombinira s modnim dodacima, u čemu leži njena dodatna čar.

GDJE KUPITI BIJELU ČIPKASTU HALJINU?

Nekoliko odličnih modela pronaći možete u high street ponudi i omiljenim modnim trgovinama. Osim toga, neki strani web shopovi još imaju sniženja. Spomenimo samo Net-a-Porter, gdje ćete popularne Self-Portrait haljine od bijele čipke pronaći na odličnom popustu, što je idealna prilika da ulovite jedan takav ‘investicijski’ primjerak. Najljepše bijele čipkaste haljine iz aktualnih kolekcija pronađite u nastavku.

BERSHKA

Bershka4

Bershka6

Bershka5

MANGO

Mango9

Mango11

Mango12

Mango13

ASOS

asos

asos2

asos3

asos4

asos5

NET-A-PORTER

Self-Portrait

Self-Portrait

Temperley London

Temperley London

Bijela čipkasta haljina ljeto 2017.

Sea

Self-Portrait

Self-Portrait

McQ Alexander McQueen

McQ Alexander McQueen

MAJE PARIS

Maje

Maje2

PULL & BEAR

Pull & Bear

OYSHO

oysho4

oysho2

oysho3

Učitati još
Zatvori