Kako zimi nosimo potpuno bijele kombinacije?

Kako zimi nosimo potpuno
bijele kombinacije?

Iako su topli ljetni dani iza nas, od bijele boje se još uvijek nismo spremni odvojiti. Bijelu smo zavoljeli kao onaj svjetliji dio minimalističke, klasične i mnogima omiljene crno-bijele kombinacije boja. Donedavno, crna je bila ona koja je prevladavala u jednostavnim crno-bijelim kombinacijama. Ipak, svojom jednostavnošću i elegancijom, bijela se istaknula i u posljednjih nekoliko sezona i kolekcija očarala ljubiteljice minimalizma, obojila njihove ormare i potisnula svaku drugu boju iz minimalističke modne igre.

Nakon što je osvojila ljubiteljice jednostavnih komada i kombinacija, bijela je prerasla granice minimalizma i postala jedan od najpopularnijih trendovi koji je osvojio baš svaki stil i ormar.

Objavu dijeli Figtny (@figtny)

Iako je donedavno bila sinomnim za ljetne dane i nezaobilazni dio ljetne garderobe kada nas prozračne kombinacije bijele boje spašavaju od vrućina, bijela je polako osvojila različite stilove i estetike, garderobu namijenjenu različitim prigodama i, konačno, osvojila omiljene zimske komade poput oversized pletiva i kaputa te bezvremenske klasike poput poslovnog odijela, haljine i tenisica kao nezaobilazne udobne obuće ležernog stila.

Bilo da tražite inspiraciju za novu poslovnu ili ležernu vikend uniformu ili idealnu kombinaciju za blagdanske svečane prigode ispred nas, s bijelom bojom ne možete pogriješiti. U snježno bijelim kombinacijama modni dodaci u bojama metala ili u crnoj boji dodatno će naglasiti njezinu sofisticiranu stranu. No, želite li se poigrati i bijeloj dodati malo boje, istražite različite modne dodatke u najluđim bojama i uzorcima jer bijela će se lako složiti i umiriti gotovo svaku.

U nastavku donosimo nekoliko odličnih all white street style kombinacija koji donose klasike iz zimskog ormara u njihovom bijelom ruhu.

Učitati još
Zatvori