Svi su ludi za Bershkom

Svi su ludi za Bershkom

Unutar španjolske multinacionalne Inditex grupe nalaze se omiljeni high street brendovi u čijem će dućanima svatko pronaći savršene komade za svoju garderobu. Pull & Bear privuči će mlađu publiku eklektičnog stila, Massimo Dutti omiljeno je mjesto za elegantnu i kvalitetnu poslovnu odjeću primjerenu svakoj situaciji, dok Uterque spaja sofisticiranu estetiku i najnovije trendove. I naravno, tu je Zara, jedan od najpopularnijih high street brendova koji je nakon neočekivanog porasta popularnosti, kolekcijama usklađenim s trenutnim trendovima i kretanjima unutar modne industrije koje su obožavale it djevojke poput Olivie Palermo, uspio zadržati svoje brojne obožavatelje i počasno mjesto među najboljima u high street modi. Nedavno, još jedan brend iz Inditex obitelji, odlučio je osvojiti srca mnogih ljubiteljica lijepe odjeće. Danas, svi su ludi za Bershkom.

Nekoliko fotografija na Instagramu bilo je dovoljno da započne renesansa ovog high street brenda. Za razliku od slika poznatih trendseterica u časopisima, Bershka je brend kojeg smo u posljednjih nekoliko mjeseci često viđali na blogovima i Instagramu, a na fotografijama odjeću su sada nosile trendseterice novog doba, modne blogerice i Instagram zvijezde. Nakon što su mnogi zaobilazili Bershkine police zbog vrlo vrckaste i mladenačke estetike, Bershka je odrasla i njezin dućan ili online shop obavezna je shopping adresa.

Iako promjene u estetici brenda možemo pratiti unatrag posljednjih nekoliko sezona, kolekcija za jesen/zimu 2016./2017. godine ona je koja je Bershku stavila ispod povećala svih trendseterica i spojem komada u prepoznatljivoj mladenačkoj estetici brenda s basic komadima koji će svoje mjesto lako naći u svakoj garderobi i trendi komada s dozom sofisticiranosti postala njihovom novom omiljenom simpatijom. Sezonsko sniženje, koje je u Bershki započelo prije tek nekoliko sati, pravo je vrijeme za upoznavanje i istraživanje ovog high street brenda vrijednog pažnje. U nastavku vam donosimo najbolje komade sa sniženja koji će se zasigurno naći u našoj košarici.

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Bershka

Učitati još
Zatvori