Bershka ima najljepšu party kolekciju

Bershka ima najljepšu party kolekciju

Bershka party kolekcija

Iako s dolaskom hladnijih dana mnogi večernje izlaske mijenjaju laganim druženjima s prijateljima na zatvorenom, u toplini doma, još uvijek postoje oni koji svoje lude noćne provode ne žrtvuju čak ni kada se živa na termometru spusti sve do nule. A upravo za njih stvorena je najnovija party kolekcija iz Bershke, koja na jednome mjestu donosi baš sve što bi mogli poželjeti za svoj večernji look.

Aduti kolekcije su, naravno, male crne haljine, koje postaju glavne zvijezde plesnog podija, i to zahvaljujući baršunu kojem su presvučene ili posute tisućama glitter čestica i šljokica. Osim mini duljinom, zavode i dubokim dekolteima ili izrezima na leđima, a prate ih podjednako šarmantne večernje salonke, čizmice i sandale.

Bershka

Bershka party kolekcija

Bershka dokazuje da crna ne mora biti nimalo dosadna boja i kada su u pitanju party topići, kombinezoni, pa čak i klasičan crni jeans, koji u ovoj kolekciji također doživljava transformaciju. Poznati španjolski brend doista je pokrio sve opcije: i za žene koje izlaze u noćni provod u haljinama, i za žene koje izlaze isključivo u hlačama. Svaki look s jednim od najnovijih Bershka komada može biti doslovno sjajan i vrlo poseban, a nama na pamet svakako pada i blagdanska sezona koja se bliži, u kojoj će ovi komadi pronaći apsolutni smisao. Kolekciju možete već kupovati u Bershka web shopu, a mi vam sve njene lookove i komade donosimo u nastavku.

Bershka3

Bershka5

Bershka12

Bershka13

Bershka4

Bershka10

Bershka6

Bershka7

Bershka8

Bershka9

Bershka11

Bershka26

Bershka27

Bershka16

Bershka18

Bershka19

Bershka17

Bershka20

Bershka21

Bershka22

Bershka23

Bershka24

Bershka25

Bershka14

Bershka15

Bershka28

Bershka29

Bershka30

Bershka31

Foto: Bershka

Učitati još
Zatvori