Možda najljepše pletene torbice

Možda najljepše pletene torbice

bembien-9

U ovom trenutku više nikome ne može promaknuti da su pletene torbe apsolutni hit sezone. Najrazličitijih oblika, od košarica a la Jane Birkin, ruksaka, do okruglih i predimenzioniranih cekera, evociraju ljetnu bezbrižnost.

bembien-2

Baš su zato toliko obožavane i još uvijek ima mjesta za nove brendove o kojima još nismo pisali. A Bembien je jedan od njih.

bembien-7

Postoji nešto neodoljivo u kombinaciji lepršave ljetne haljine i savršene pletene torbice. Ta je slika inspirirala dizajnericu koja stoji iza brenda Bembien, Yi-Mei Truxes, da pokuša unutar jednog modnog dodatka rekreirati ideju. Ideju ljeta, opuštenosti, vrućine, plaže i nepogrešivog stila.

bembien-3

Svi vole Bembien torbice

Nekad zaposlena u Vogueu, za osjećaj stila definitivno ima dobar nos što potvrđuje kolekcija za proljeće/ljeto. Bembien torbe dolaze kao nekoliko različitih modela – okrugla i četvrtasta torbica preko ramena, kao i duguljasti ceker s malim ručkama u dvije boje. Trendseterice su se oduševile, brend je već zaposjeo stranice najpopularnijih magazina, a torbe se tek mogu prednaručiti.

bembien-6

Svima im je zajednički pleteni materijal koji se nabavlja u malim radnjama na Baliju, u Maroku i Vijetnamu. Mjesta kojima su pletene torbe zaštitni znak i dio kulture, dizajnarica pokušava zaštititi. Stoga se 10% prihoda donira humanitarnoj organizaciji Nest koja se zalaže za napredak malih obrtnika diljem svijeta.

bembien-1

Pronađite ih na službenoj stranici – Bembien dostavlja i u Hrvatsku.

torbice

torbice

Foto: Instagram @bembien

 

Učitati još
Zatvori