Prva kolekcija modela godine Belle Hadid

Prva kolekcija modela godine Belle Hadid

Iza Belle Hadid nalazi se više no uspješna 2016. godina u kojoj je uz brojne naslovnice, editorijale i kampanje, osvojila najveće svjetske modne piste noseći revije najprestižniji modnih kuća, postala dio Victoria Secret obitelji i na kraju zasluženo odnijela titulu modela godine i nove it djevojke.

Kao jedan od najpopularnijih modela Instagram generacije Bella je svoje brojne obožavatelje osvojila svojim svježim i drugačijim stilom i uvijek besprijekornim izadnjima, često inspiriranim 90-im godinama. Kako bi zaokružila uspješnu modnu 2016. iza sebe krajem godine Bella je najavila svoju prvu kolekciju. Baš poput njezine jednako uspješne sestre Gigi, Bella se odlučila okušati s druge strane mode i ulogu modela nakratko zamijeniti ulogom dizajnerice.

U suradnji s brendom Chrome Hearts, na čijoj se listi obožavatelja osim Belle nalaze mnogi uključujući i modne ikone današnjice poput Rihanne i Lady Gage, Bella će dizajnirati svoju prvu kolekciju jednostavnog naziva Chrome Hearts x Bella. Ubrzo nakon najave kolekcije koja je podigla veliku medijsku prašinu na Instagram profilima brenda i Belle osvanuo je novi profil koji nosi naziv kolekcije na kojem su otkrivene tek dvije fotografije Belle u bijeloj T-shirt majici s natpisom.

Prije nekoliko dana Bella je na svom Instagram profilu objavila dvije slike na kojima uz bijelo-sivu bundu nosi prljavo bijelu kožnu kapu iz nadolazeće kolekcije sa njezinim potpisom u popularnom baker boy modelu. Osim nekoliko Instagram fotografija, o kolekciji se ne zna mnogo, uključujući datum njezinog izlaska, no sigurno je reči da su Instagram profili brenda i mladog modela mjesto koje ćemo pratiti u iščekivanju novosti i cijele kolekcije. Sudeći po zanimljivoj estetici brenda Chrome Hearts i njoj vrlo sličnoj i kompatibilnoj estetici stila Belle Hadid, čekanje će se isplatiti.

 

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori