Zabavni i originalni Beard Gang pokrenuli webshop

beard gang

Ako još niste upoznati s hrvatskim brendom Beard Gang, vjerujemo kako će vam sada sigurno privući pažnju. Dvoje kreativaca, Marko Gregurić i Tomislav Štrkalj, odlučili su krenuti promovirati kulturu brada još 2013. godine, na način da su publici predstavili zabavne proizvode koji govore o tome koliko su brade neodoljive te u fokusu mnogih žena i muškaraca. Nakon što su osmislili originalne majice i torbe, sudjelovali u popularnom Movemberu, sada pokreću webshop te donose brojne novitete.

hihater

hihater_sweat

Novi slogan “Be fearless, be us” poziva ljude da postanu dio ‘bande’, a kvaliteta proizvoda podignuta je na novu razinu time da su majice i popularne sweatshirts napravljeni od eko-pamuka. Osim novosti poput sweatshirtsa s genijalnim natpisima, tu su i ‘tote’ torbe, a zbog velike potražnje vratili su se i simpatične šalice za kave. Novi modeli u kolekciji bazirani su na opuštenosti, ponosu te pozitivnoj energiji, a svaki proizvod ima priču koja je navedena uz sam artikl na njihovoj stranici.

beard gang

Pokretanje webshopa, koji vam svakako predlažemo da pogledate, prati i promo video koji govori o tome kako nije lako odoljeti bradi, koja je i dalje u trendu. Sve Beard Gang modele ćete moći pogledati i na Tjednu Dizajna koji se održava u Laubi, od 3. do 8. svibnja.

beard gang

T.B.

0