10 trendi balonera koje možete nositi odmah

baloner2

Mango

Originalno dizajniran za pripadnike britanske i francuske vojske, baloner je postao bezvremenska klasika i svoje je mjesto našao u ormarima muškaraca i žena svih dobnih skupina i stilova. Osim što je veoma praktičan jer štiti od kiše, njegov dizajn pristaje svima, a mogućnosti za kombiniranje ne nedostaje. U proljetno vrijeme jedan je od omiljenih komada svake fashionistice, a one ga obožavaju kombinirati s trendi modelima odjeće.

Izdržljiv, otporan, udoban i prilagodljiv, to su karakteristike koje krase ovaj svevremenski komad odjeće. Njegov izgled idealan je za poslovne žene kao i za svakodnevni ‘casual’ look. Prilagođen svim dobnim skupinama, svake sezone dobiva nove varijacije, u neutralnim bojama i finim krojevima ali originalan britanski dizajn je polazišna točka inspiracije svim modnim kućama i brendovima.

baloner

Mango

Odličan je za razdoblje kada vam treba komad koji izgleda klasično i sofisticirano. Ako se želite osjećati ženstveno, odjenite ga u kombinaciji s dugom haljinom i maramom a ako ste ljubiteljice ‘unisex’ trenda popularnog posljednjih sezona, možete ga nositi na hlače širokih nogavica koje će dodatno naglasiti vašu siluetu. Prijelazno vremensko razdoblje predstavlja problem mnogim ženama u odabiru idealne jakne. Investirati u klasični ‘trench coat’ je uvijek isplativo, jer ga možete nositi više sezona i pristaje uz sve stilove, neovisno jeste li pobornica klasičnog stila ili zagriženo pratite trendove. U galeriji donosimo aktualne proljetne modele!

Foto: Mango

0