Badići visokog struka su još jedan ljetni must have

Badići visokog struka su još
jedan ljetni must have

Plaže na Jadranu tek će doživjeti svoj vrhunac po pitanju posjećenosti domaćih i turista, a kako se sezona godišnjih odmora zahuktava, tako se i u trgovine sve češće ulazi u potrazi za komadima koji će ljetovanje iz snova učiniti potpunim. Planirate li tek pravi ljetni shopping i još uvijek niste pronašli kupaći kostim za sebe, danas vam donosimo još jedan trend u svijetu badića koji će osvojiti plaže.

Ove je godine, čini se, trendi badića više no ikad. Već u siječnju su se pojavili prvi trendovi u ljetnoj modi koji su nam najavili vladavinu bralette bikinija. No, uskoro su se za pozornost počeli boriti i drugi stilovi. Spomenimo samo modele tropskog printa, badiće koji otkrivaju pogled na ramena i veliki povratak klasičnih crnih. Bilo je tu još mnogo, mnogo trendova o kojima smo pisali, a srpanj je po svemu sudeći rezerviran za badiće visokog struka.

Badići visokog struka

Vjetar u leđa ove su im sezone dale trendseterice, na čijim je Instagram fotografijama s ljetovanja moguće zamijetiti ovaj prepoznatljivi stil. U većini slučajeva radi se o bikinijima, kod kojih su gaćice povišenog ili vrlo visokog struka. Ovi kostimi posjeduju veliku dozu retro šarma i podsjećaju nas na badiće kakve su nosile naše bake. No, naravno, dizajnirani su na moderan način i samim time vrlo su lako postali dio vodećih modnih trendova. Od dizajnera ih je među prvima proslavila Stella McCartney, a uslijedili su i Lisa Marie Fernandez i Marysia Swim. U nastavku vam donosimo gdje ćete sve trenutno pronaći badiće visokog struka. Osim toga, ovdje možete saznati koji modeli su trenutno na sniženju.

Učitati još
Zatvori