Badići u boji terakote bit će hit ove godine

Badići u boji terakote bit
će hit ove godine

Od toplih ljetni dana dijele nas mjeseci, a o godišnjem odmoru nismo ni počeli razmišljati. Ipak, topla sezona stići će brže no što očekujemo, a njezini prvi modni trendovi polako su ističu u ponudi poznatih brendova. Nakon što su još početkom prošle jeseni predstavljeni na pistama modnih prijestolnica, trendovi za proljeće i ljeto se iz dana u dan pretvaraju u prve kolekcije koje najavljuju još jednu uzbudljivu modnu sezonu ispred nas.

Uz nekoliko proljetnih favorita koji su stigli na police omiljenih high street dućana, početak nove godine donio je i prve kolekcije kupaćih kostima. Od luksuznih modnih kuća i high street brendova do poznatih brendova posvećenih kupaćim kostimima, nove kolekcije najavile su prve trendove koje ćemo obožavati ove sezone.

BADIĆI U NOVOJ IT NIJANSI SEZONE

Objavu dijeli F E L L A . (@fellaswim)

Jednostavne siluete i jednodijelni badići i ove će se godine istaknuti kao najpopularniji trendovi, a uz crni kupaći kostim kao ultimativni klasik, modele u nude boji kao njegova svijetlija alternativa i nekoliko jarkih nijansa i razigranih uzoraka, nova sezona kupaćih kostima u središte ljetnih trendova stavit će novu it nijansu. Između nježne nude nijanse, neutralnih smeđih tonova i tople narančaste boje smjestila se boja terakote.

Boja terakote je neutralna nijansu u kojoj ćete se zasigurno istaknuli. Od popularne jednodijelne siluete do jednostavnih kombinaciji bikini topa s taknim naramenicama i kupaćih gaćica, boja terakote osvojit će svaki trend modela Osim što se pristajati svakom modelu kupaćih kostima, boja trakote odlično će izgledati uz svaku boju tena, osobito osunčani ten nakon nekoliko dan već provedenih u uživanju na plaži.

Iako nas od ljeta dijele hladni zimski i ugodni proljetni dani ova, na policama popularnih brendova već smo pronašli nekoliko modela kupaćih kostima koje bi rado nosili ove godine, a koje je obojala predivna boja terakote.

Piper & Scott

Piper & Scott

H&M

H&M

Fella

Fella

COS

COS

Mara Hoffman

Mara Hoffman

Haight

Haight

Tiger Lily

Tiger Lily

Učitati još
Zatvori