Karla cipele i torbice u tri najpoželjnije boje sezone

Karla cipele i torbice u tri
najpoželjnije boje sezone

Atelier Karla

Nedostaje li vam modne inspiracije ili ste s druge strane u stalnoj potrazi za modnim dodacima koji će vaš stil dovesti na novu razinu, pravo je vrijeme da otkrijete luksuzni Atelier Karla, u kojem će ove jeseni i zime dominirati osvježavajući tonovi zelene i plave, te topli tonovi smeđe. Karla je već dugi niz godina omiljena modna adresa domaćih trendseterica i mjesto na kojem se isto tako dugo mogu pronaći dizajnerski komadi prestižnih modnih imena današnjice.

atelierkarla_2_web_ig

Karla nas ove sezone pušta “iza kulisa” i dopušta da u mnoštvu rekvizita pronađemo hit modele iz najnovijih kolekcija vodećih modnih brendova, poput Tory Burch, See by Chloe, Pura Lopez, Loriblu, Coccinelle, Furla i drugih. Svi oni zaživjeli su u neodoljivim nijansama zelene, smeđe i plave, na kojima je i bazirana sama modna kampanja brenda Karla.

atelierkarla_1_web_ig

U Atelieru Karla nosi se ton sur ton, stoga hrabro kombinirajte više nijansi jedne boje koje će vaš stil učiniti jedinstvenim. Novu kolekciju cipela, torbi i modnih dodataka iz kampanje Atelier Karla potražite na www.karla.hr, a mi vam u nastavku donosimo prijedlog komada u ove tri ‘it’ boje, koje već možete pronaći i kupiti u svima omiljenoj Karli.

KARLA KOMADI U ZELENOJ BOJI

KARLA KOMADI U BOJI KONJAKA

KARLA KOMADI U PLAVOJ BOJI

Foto: Karla

Učitati još
Zatvori