Još jedan hit badić za ljeto

Još jedan hit badić za ljeto

Tek je veljača, no oči modnih brendova već su daleko uprte u ljetnu sezonu. Djelomičan razlog tome činjenica je da ovi brendovi ranije izbacuju svoje resort kolekcije, kako bi imali što za ponuditi i onoj klijenteli koja zimske praznike zapravo provodi na moru. A u tropske krajeve ovog su siječnja otišli mnogi i tako je rođen još jedan trend u svijetu kupaćih kostima.

Trendseterice s Instagrama odlučile su se za isti kupaći kostim – model iz poznate britanske online trgovine ASOS, koji je vrlo romantičan i mnogima, čini se, neodoljiv. Pronaći se može u bijeloj, puderasto ružičastoj i crnoj boji, a ono što ga čini toliko šarmantnim, detalji su volana i točkica.

Zahvaljujući transparentnim panelima, ovaj jednodijeli kupaći kostim na trenutke će vam čak djelovati kao dvodijelni, s gaćicama visokog struka koje su oda retro stilu. Bijelu i crnu varijantu možete pronaći ovdje i ovdje (i motriti dolazak novih zaliha), a osim toga također saznati više o drugim trendi kupaćim kostimima, onima s ‘bralette’ topićima, nude badićima i modelima kuće Marysia.

Asos kupaći kostim

Asos kupaći kostim 2

Asos kupaći kostim 3

Asos kupaći kostim 4

Foto: ASOS

Učitati još
Zatvori