Elegancija Art Go’den modnih dodataka inspiriranih tradicijom Dubrovnika

Elegancija Art Go’den modnih dodataka
inspiriranih tradicijom Dubrovnika

Art Go'den Dubrovnik Cruise 2017.

Klasični modni dodaci s daškom moderne elegancije i aristokratskog nasljeđa grada Dubrovnika nalaze se u središtu nove Cruise kolekcije dubrovačkog modnog brenda Art Go’den Dubrovnik. Dizajn svakog od najnovijih modela je moderna interpretacija lokalnog nasljeđa pretvorena u elegantne modne dodatke. Modni dodaci unutar nove kolekcije obojeni su jarkim primarnim bojama s dodatkom zelene i tirkizne koje im donose upečatljiv izgled, zadržavajući sofisticiranost modela i njihov klasičan izgled.

Art Go'den Dubrovnik Cruise 2017.

ART GO’DEN CRUISE KOLEKCIJA

Ženska kolekcija se sastoji od predivnih torba jednostavnih linija i različitih veličina koje nose svevremenski izgled. Spoj jednostavnog dizajna i kvalitete izrade svoje će mjesto pronaći u svakom ormaru. Osim torba, od ženskih modnih dodataka ističu se i predivne marame te elegantni remeni. Spoj najfinije svile i razigranih, grafičkih uzoraka stvara marame s daškom suvremene elegancije krojene za svaki stil i ormar. Klasičan dizajn remena uz pomoć jarkih boja pretvara se u modni dodatak koji će svakoj kombinaciji dati onaj poseban pečat.

Art Go'den Dubrovnik Cruise 2017.

Muški modni dodaci iz kolekcije zadržavaju jednak spoj modernog i klasičnog. Inspiriran profinjenošću aristokratske povijesti Dubrovačke Republike koja je svijetu predstavila kravatu, Art Go’den unutar muške kolekcije uvrstio je elegantne kravate u bojama Grada. Osim kravata, među muškim modnim dodacima iz nove Cruise kolekcije našli su se rupčići koji donose dašak elegancije svakom blejzeru i odijelu, leptir mašne i poslovne torbe. Klasično i moderno spajaju se i u elegantnim modelima etuia za tablet ili laptop, stvorenih za modernog muškarca s klasičnim stilom.

Art Go'den Dubrovnik Cruise 2017.

Svoju priču hrvatski brend Art Go’den Dubrovnik gradi od 2005. godine. Usmjeren prema kvalitetnoj izradi i modernom dizajnu, Art Go’den je kroz godine zadržao privrženost svom kulturnom nasljeđu. Kroz privlačne trendi dodatke izrađene od najfinijih materijala poput kože, kašmira, svile i vune, Art Go’den modni dodaci prenose lokalnu tradiciju, kulturu i povijest na vrlo moderan i efektan način. Cijelu kolekciju i više informacija o brendu možete pronaći na njihovoj službenoj stranici te na njihovom službenom Facebook i Instagram profilu.

Art Go'den Dubrovnik Cruise 2017.

Art Go'den Dubrovnik Cruise 2017.

Art Go'den Dubrovnik Cruise 2017.

Foto: Art Go’den Dubrovnik

Učitati još
Zatvori