Novi model Aquazzura cipela

Novi model Aquazzura cipela

Aquazzura je talijanski brend kvalitetne i luksuzne obuće kojeg zbog privlačnog dizajna i šarmantnih detalja obožavaju žene diljem svijeta i kojeg posljednjih godina niste mogli izbjeći na stranicama časopisa i crvenim tepisima.

aquazzura_wildloafer_desk_1483540865

Iako je njegov proces kreiranja obuće vrlo klasičan, Edgardo Osorio, dizajner iza popularnog brenda i njegovih najboljih modela, iz sezone u sezonu u svijet obuće donosi modele koji odišu novom i svježom estetikom. Inspiraciju za svoj inovativni dizajn Edgardo pronalazi u Aquazzura ženama koje vole i nose njegove cipele, a njih ima mnogo jer svaki novi model na policama ubrzo je, poput njegovih prethodnika, rasprodan.

Aquazzura Wild loafer

Model Wild Thing, elegantna sandala od brušene kože, u crvenoj boji, ukrašena resicama, od svojeg izlaska do danas ostao je jedan od najpopularnijih modela brenda i luksuznih cipela općenito za koji se uvijek traži na tisuće parova više.

Nakon uspjeha Wild Thing modela s visokom potpeticom, Edgardo je predstavio i njegovu pristupačniju i praktičniju varijantu. Wild loafer cipele spajaju jednostavnost i klasičan izgled loafer modela s bademastim vrhom i, za Wild modele prepoznatljivi, red resica kao vrckasti detalj.

Aquazzura Wild loafer

U godini koju najavljuju kao godinu kojom će u svijetu obuće vladati balerinke i niski modeli koji istovremeno nose eleganciju visokih potpetica i udobnost tenisica kao druge krajnosti, Wild loaferice zasigurno će osvojiti mnoge.

Nakon što su Instagram profile naših omiljenih trendseterica osvojile crvene Wild Thing cipele s potpeticom, proljeće zasigurno donosi vladavinu upečatljivih Wild loaferica u istoj boji. Osim u upečatljivoj crvenoj, novi model Aquazzura loaferica dolazi i u jednako klasičnoj tamnoplavoj boji i omiljenim neutralnim nijansama, crnoj i boji devine dlake.

Aquazzura Wild loafer

Osim modela u bojama koje će obožavati klasičarke, Edgardo Osorio je i ovom modelu poklonio svježe i trendi ruho u varijantama sa sjajem metala ili imitacijom zmijske kože.

Aquazzura Wild loafer

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Aquazzura

Učitati još
Zatvori