Online modna trgovina Answear priredila je rođendansko slavlje za pamćenje
Online modna trgovina Answear priredila je rođendansko slavlje za pamćenje

Online modna trgovina Answear priredila je
rođendansko slavlje za pamćenje

Online modna trgovina Answear proslavila je svoj prvi rođendan poslovanja u Hrvatskoj glamuroznim partyjem u zagrebačkom restoranu Takenoko. Sjajna proslava okupila je brojne poznate uzvanike koji su uživali u dobroj atmosferi, a među njima su se našli Teuta Mesaroš, Rita Rumora, Mia Matić, Nataša Janjić, Arija Rizvić, Tina Walme, Marko Petrić i mnogi drugi.

Tko je sve bio na posebnom rođendanskom slavlju?

Za predivan ambijent i maštovito uređenje prostora pobrinuo se naš poznati dizajner interijera i florist Saša Šekoranja čije su cvjetne instalacije bile prava mala umjetnička djela. Poseban sjaj uzbudljivoj večeri dale su i poznate influencerice Ema Luketin, Rita Rumora, Mia Matić i Teuta Mesaroš koje su nosile pomno birane statement komade s webshopa Answear.hr.

Nataša Janjić
Ema Luketin
Rita Rumora
Tina Walme i Marko Petrić
Mia Matić
Teuta Mesaroš
Korana Gvozdić i Ivan Šarić

Answear je najbolji odgovor na modna pitanja

Popularni europski brend Answear je, osim u Hrvatskoj, prisutan u još 10 zemalja, a poseban je po svojoj ponudi renomiranih modnih marki, brzoj dostavi unutar 48 sati, besplatnom povratu, ekološkoj svijesti i odgovornom poslovanju. Ima i svoj vlastiti brend Answear.Lab, koji se proizvodi se u Europi, od održivih i ekoloških materijala.

Answear u svojoj ponudi nudi odjeću, obuću i modne dodatke iz najnovijih kolekcija za žene, muškarce i djecu. Tu je više od 200.000 proizvoda i više od 500 poznatih svjetskih marki među kojima su Diesel, Guess, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY, Moschino, Kenzo, Burberry, Inuikii i mnogi drugi.

 

Ema Luketin i Elena Dizdar

Foto: PR

Učitati još
Zatvori