Odlične fotke iz Hrvatske jedne australske blogerice

Odlične fotke iz Hrvatske jedne
australske blogerice

andy-csinger-8

U moru Instagram blogerica na Andy Csinger naišli smo, a kako drugačije nego, slučajno. Porijeklom iz Slovačke, već neko vrijeme živi u Australiji i jedna je od onih kod koje uvijek tražimo inspiraciju za casual kombinacije.

andy-csinger-7

Australke osvajaju

Među novom utjecajnom blogerskom klikom čije street style kombinacije na stranicama modnih časopisa i portala svakodnevno obilaze svijet, uz chic Parižanke i eklektične Britanke, neočekivano su se istaknule djevojke koje predstavljaju australsku blogersku scenu. Australske blogerice već su nekoliko sezona pri samom vrhu popularnosti, najčešće ostvarujući minimalistički stil s pomakom. I zbog toga ih volimo pratiti.

andy-csinger-10

Andy je sa svojih 360 tisuća followera svakako među njima. Uvijek zna koje će tenisice postati sljedeći hit, njena uniforma uglavnom se sastoji od traperica i predimenzioniranih majica, košulja, pletiva. Ljeti traperice mijenja traper šorcom ili lepršavom haljinom, a na njenom se Instagramu susreću poznati high street brendovi.

andy-csinger-5

Andy Csinger u Hrvatskoj

Pristupačne i ostvarive kombinacije nosila je i ovih dana u Hrvatskoj, na ljetovanju u Vodicama. No ono što nam je najviše zapelo za oko su atmosferične fotografije koje je zajedno sa svojim dečkom uspjela ostvariti. Kamene uličice i riva poslužile su kao kulisa za modne kombinacije, gotovo neprimjetno uklopljene, ali s dozom prepoznatljivog šarma.

andy-csinger-4

I s obzirom da se većina blogerica u Hrvatskoj fokusira na morske ljepote, plaže, otoke i znamenitosti, pravo je osvježenje vidjeti kako su se Vodice uklopile u već razrađen stil jedne profesionalke. Andy Csinger možete pratiti na ovom linku.

andy-csinger-6

andy-csinger-2 andy-csinger-1

andy-csinger-11

andy-csinger-3

andy-csinger-9

Foto: @andicsinger Instagram

Učitati još
Zatvori