Unikatne cipele srpske dizajnerice Ane Popović

Ako ste ljubitelji unikatnog i originalnog dizajna, svakako će vam se dopasti rad dizajnerice Ane Popović. Ana je dizajnerica, rođena u Srbiji, no već preko deset godina živi u New Yorku, u Sjedinjenim Američkim Državama.

pink_character_1 post

Inspiraciju za svoj rad crpi sa ulica New Yorka te ju uspješto pretače u svoje dizajnerske komade koji su do sada okupili već značajan krug poklonika, što u regiji, no i u SAD-u.

pink_moonlight_6 post

Nagrada za njezin predani kreativni rad pozitivne su kritike koje je dobila za predstavljanje svoje prve kolekcije unikatnih i ručno rađenih cipela na prošlogodišnjem Small Boutique Fashion Week (SBFW), u Metropolitan Pavillion u New Yorku.

patent_S8122010_2 post

Zapaženost na SBFW i iznimno pozitivne kritike potaknuli su ju da kreira i počne s kreativnim projektom – brendom Ana Popovic Shoes.

evergreen_1 post

Sljedeća stanica bila je logično, Beograd, gdje je dizajnerica predstavila svoju kolekciju cipela za jesen/zimu 2015./2016. u kojoj prevladavaju ravne cipele zanimljivih boja i linija. Cilj joj je bio kreirati par dnevnih ravnih cipela, koje su same za sebe toliko upečatljive da mogu ‘nositi’ cijelu modnu kombinaciju.

cipele_01 post

Koža koju je Ana odabrala za ovu kolekciju toliko je zanimljiva i drugačija da predstavlja pravo umjetničko djelo i podsjeća na radove Jacksona Pollocka, Vasilija Kandinskog ili Paula Kleea.

drina_1 post

Cijela kolekcija cipela interesantnija je utoliko još jer je proizvedena u Beogradu u radionicama najiskusnijih srpskih majstora i to od najkvalitetnije talijanske kože čineći tako pravu dizajnersku, ručno izrađenu modnu liniju, inspiriranu jednim od najzanimljivijih umjetničkih pravaca 20 stoljeća.

patent_K05192008_1 post

all_star_1 post

drina_5 post

Foto: Ana Popovic Shoes

0