Najmekaniji one size brend

Najmekaniji one size brend

Brandy Melville

@brandymelvilleusa

Njihove police ispunjene su basic komadima poput bijele majice kratkih rukava i svijetloplavih traperica i komadima koji se nalaze na granici između odjeće za nošenje uvijek i svugdje i odjeće za izležavanje poput oversized sportskih majica i pamučnih kratkih hlača. Svi komadi nose etiketu iste veličine i gotovo bez iznimke obojeni su bijelom, crnom ili nijansama plave ili sive boje. Usprkos predvidljivim kolekcijama ispunjenim basic komadima, Brandy Melville talijanski je brend koji iza sebe ima brdo obožavateljica koje svoje Brandy Melville stvari tretiraju poput dizajnerskih ili kolekcionarskih komada.

Njihov Instagram profil ispunjen je slikama mladih djevojaka duge kose i svježeg lica koje, obučene u najnovije Brandy Melville komade, savršeno predstavljaju estetiku brenda i njihovu viziju Brandy Melville djevojke. No, koja je njihova tajna uspjeha skrivena iza jednostavnih komada?

Pogledom na etiketu gotovo svakog Brandy Melville komada, osim uvijek iste S ili “one size” veličine, primijetit ćete najfinije i najudobnije materijale u kojima ćete se uvijek osjećati ugodno, poletno i slobodno, poput svake Brandy Melville djevojke. Spoj mekanih materijala i estetike inspirirane basic komadima, sportskom odjećom i americana stilom jednostavna je formula koja je bila dovoljna da mali talijanski brend ostvari veliki američki san i uspjeh.

Ležerni komadi jednostavni za kombiniranje, iako primjereni svakoj dobi, u Brandy Melville dućane privukli su tinejdžerice koje su oko svog novog omiljenog brenda, uz pomoć društvenih mreža, stvorile mali internet kult. Njihove slike bezbrižnog druženja s prijateljicama u omiljenim udobnim komadima s Brandy Melville polica preplavile su Instagram, svaki haul video na YouTube kanalima mladih obožavateljica brenda bez iznimke je sadržavao barem jedan Brandy Melville komad, a njihove shopping liste uvijek su preplavljenje najnovijim komadima.

Cijelu ponudu ovog talijanskog brenda koji je prebacivanjem sjedišta u Ameriku i hordom mladih obožavateljica uz etiketu one size fits almost everybody dobio i etiketu ikone ležernog odijevanja pronađite na njihovoj službenoj stranici i njihovom Instagram profilu.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori