Ovo unikatno pletivo možete pronaći u MAre store

Amelie pletivo Mare store

S prelaskom iz vrelih i toplih dana u one nešto hladnije dolazi vrijeme kada kratke majice i lagane ljetne haljinice polako odlaze na zasluženi odmor. Smjenom sezone započinje transformacija svakog ormara u koju svakako treba uključiti nešto udobno, nešto toplo i nešto bezvremensko. Svi znamo da se sve to u jednom nalazi u svim oblicima pletiva.

AMELIE PLETIVO U MARE STORE

Amelie pletivo Mare store

Od ove jeseni u MAre store dostupna je nova kolekcija brenda Amelie. U moru konfekcijskih komada odjeće zahvaljujući kojima cijeli grad izgleda uniformirano od ovog tjedna MAre store u svoju ponudu uvodi Amelie – tradicionalno ručno rađeno unikatno pletivo. Amelie je svom kolekcijom džempera, kardigana i suknji ponovo na velika vrata uvodi kreativne, i neodoljive komade proizvedene pomalo zaboravljenom metodom.

Brend Amelie nastao je iz čiste ljubavi prema lijepom, a u proizvodnji se koriste samo najkvalitetniji prirodni materijali porijeklom iz Milana. U kolekciji se nalaze materijali kao što su kašmir vuna, moher, alpaka, tvid, lan, pamuk, ali i ručno rađeno platno, a u svaki komad je utrošeno i po nekoliko dana rada.

Amelie pletivo Mare store

Amelie kolekcija, inspirirana je različitošću i istovremeno slavi individualnost i autentičnost. Kolekcijom dominiraju kombinacije cijele palete boja i zemljanih tonova pa će nova kolekcija u ponudi zadovoljiti želju za jarkim bojama poput ljubičaste, roze i crvene pomiješane s neutralnom sivom ili smeđom.

Amelie nudi i mogućnost da svoje unikatne komade proizvedete sami i da sudjelujete u dizajniranju modela i odabiru boja. U ovom prijelaznom godišnjem dobu Amelie kolekcija idealna je za svaku prigodu jer se svojom udobnošću i sofisticiranošću može istaknuti  kao statement komad ili poslužiti kao nadogradnja stylingu.

Amelie pletivo Mare store

Osim Amelie pletiva, u MAre store možete pronaći i najnoviju jesensku Michael Kors kolekciju. Više o Amelie pletivu možete saznajte ovdje, a sve novosti i novitete iz MAre store pratite na njihovoj Facebook stranici.

Amelie pletivo Mare store

Amelie pletivo Mare store

Amelie pletivo Mare store

Amelie pletivo Mare store

Amelie pletivo Mare store

Foto: promo

0