Divni proljetni komadi u novom A’marie lookbooku

Divni proljetni komadi u novom
A’marie lookbooku

17

A’marie novu kolekciju bazira na lepršavim ljetnim haljinama, koje su sve samo ne obične. Cvijeće, cvjetni buketići, lišće i životinjice na svijetlim, puderastim te tamnijim materijalima nadopunjavaju prorezi, cifovi i rips trakice koje se vežu u mašne, naglašavajući struk, leđa i ramena. Otkriveni djelovi tijela svaki ovaj model čine još posebnijim.

Da haljine ne bi bile prestroge pobrinule su se boje i oblici nadahnuti kubizmom. Baloner kao omiljena inspiracija dizajnerice u ovoj kolekciji je zadržao svoju klasičnu formu, ali ukrašen nizom gumbiju koji ga odmiče od klasike, ovoga puta se našao i u floralnom printu te crnoj brušenoj svili.

8

Svileni kombinezon čiji je strogi kroj u potpunosti smekšan čarobnom smaragdnom bojom i vrhunskom mekom svilom, savršen je izbor za posebne prigode. Zasluga za dozu dramatičnosti pripada izvrsno izbalansiranim otvorima na leđima, a završni šarm postignut je mašnom od rips traka ili svilenim vrpcama cvjetnog uzorka.

14

Svaka topla sezona je nezamisliva bez basic komada, tako da kolekcija donosi i končane veste-haljine, jednobojne tunike i haljine od mikromodala. Pletivo od brušenog pamučnog konca donosi dvije potpuno različite strane i obrade, uz kombinacije sive i bijele ili tamnoplave s cvjetnim uzorkom – idealne za kombiniranje uz jeans te svakodnevne komade.

15

Svila, viskoza, lagani i čvrsti pamuk, mikromodal, čipka prekrivena metalik ljuskicama te končani materijali, svi ugodno pristaju uz kožu i dozvoljavaju joj da diše u toplim mjesecima. Osim toga, krojevi su laki za nošenje jer su jednostavni, s dozom asimetrije, a krasi ih raskošan dezen zbog kojeg će svaki styling biti vrhunski.

16

A’marie za ovo proljeće voli spajati više vrsta materijala u jednom modelu te naglašavati detalje koji čine razliku u dojmu te time daju prepoznatljiv potpis brenda. Dizajnerica u ovoj kolekciji donosi i ruksake sa svojim potpisom, napravljene od nepropusnog materijala za kišne kabanice s metaliziranim ručkama i velikim cvjetnim mašnama. Sve modele i ostatak lookbooka pogledajte u galeriji:

Fotografija: Maja Kljaić

Model: Ena Čuček (Midikenn)

Make-up: Simona Antonović

Učitati još
Zatvori