Brend A’marie predstavio cijeli lookbook

Brend A’marie predstavio
cijeli lookbook

amarie-lookbook-7

Kolekcija za jesen/zimu 2016./2017. dizajnerice Anamarije Brkić donosi mnoštvo istovremeno raskošnih i nosivih modela. Dizajnerica Anamarija Brkić uvijek je kreirala multifunkcionalne odjevne komade u kojima žene mogu na brojne prigode sa stilom, a ni aktualna nije iznimka.

amarie-lookbook2

U priči za ovu sezonu možemo vidjeti puno šljokica, ali i i njezinog omiljenog materijala MicroModala te novosti kao što su Alpac vuna. Brend A’marie naglasak je stavio na sportski chic, donoseći sweatshirt modele, hoodie majice i topla predimenzionirana pletiva.

amarie-lookbook3

Materijali koje koristi te načini na koje ih spaja sa svojim prepoznatljivim pročišćenim krojevima doveli su do jednog novog dojma. U kolekciji za jesen/zimu 2017. A’marie je spojila ležernost i nevjerojatnu posvećenost detaljima. Tako primjerice jednu od glavnih uloga ima upečatljiv jacquard od kojeg su izrađeni voluminozni kaputi i ogrtači, ali i pliš.

amarie-lookbook4

Nakon bajkovite kampanje koju i ovaj put potpisuje fotografkinja Maja Kljaić, sada pogledajte i novi lookbook.

Cijela kolekcija dostupna je na poznatoj modnoj adresi, u Gundulićevoj ulici 19, u Zagrebu, te na webshopu Amarie-fashion.com.

amarie-lookbook5

amarie-lookbook-2

amarie-lookbook7

amarie-lookbook8

amarie-lookbook9

amarie-lookbook10

amarie-lookbook11

amarie-lookbook12

amarie-lookbook13

amarie-lookbook14

amarie-lookbook15

amarie-lookbook16

amarie-lookbook17

amarie-lookbook18

amarie-lookbook19

amarie-lookbook20

Foto: Maja Kljaić

Modeli: Talia Model

Frizura i make up: Dermacare

Učitati još
Zatvori