Vječno ljeto u novoj A’marie cruise kolekciji

Vječno ljeto u novoj
A’marie cruise kolekciji

amarie-cruise-10

Osjećaj da ljeto traje vječno inspiracija je za novu A’marie cruise kolekciju. Dnevni izlasci koji se pretvaraju u večernje te jutra koja počinju u opuštajućoj tišini trenuci su zbog kojih u njemu uživamo još više. Nova A’marie kolekcija za odmor donosi modele koji će vas idealno pratiti upravo u tom poznatom, lijepom tempu.

amarie-cruise-9

Nježna A’marie cruise kolekcija

Haljine u kojima ćete se odmah osjećati ‘good to go’ dolaze u nježnim nijansama – pastelno ružičastoj, nude i boji pistacija, s povremenom pojavom nenametljivog floralnog printa. Na svakom od ovih cruise modela detalji slave ljeto – poput volana koji otkrivaju ramena, šarenih tankih vezica u bojama s veselim pomponima ili točkastog printa.

amarie-cruise-3

Tako cvjetna kratka haljina s volanom dolazi s bijelim čipkastim rubom te ukrasnom špagicom koja ukrašava leđa dok dugi čipkasti modeli mogu funkcionirati kao izbor za plažu preko kupaćih kostima, ali i kao raskošne večernje haljine. Mini modeli s cvjetovima izbor su za opuštene ljetne večeri, a maxi modeli, poput onog od nude svile, savršeni su i nezamjenjivi za svečane prigode.

amarie-cruise-4

Na ljetnom odmoru volimo biti jednostavni i elegantni, veseli i upečatljivi, a opet zavodljivi i nježni. Ova kolekcija upravo je okupila sve navedeno. Pronađite nešto za sebe i prepustite se svim očekivanim i neočekivanim prigodama koje vas čekaju . Više o novim modelima saznajte na web shopu www.amarie-fashion.com i u Gundulićevoj 19.

amarie-cruise-5

amarie-cruise-6

amarie-cruise-7

amarie-cruise-8

amarie-cruise-2

amarie-cruise-1

Fotografija: Maja Kljaić
Model: Nina Mia Čikeš
Make-up: Mirta Pejić
Kosa: Mijo Majhen
Asistentica fotografije: Doris Kedžo

Učitati još
Zatvori