Alexa Chung pokreće vlastiti modni brend

alexa3

S obzirom na to koliko je puta stavila svoj potpis na modne i beauty proizvode pod okriljem poznatih svjetskih brendova, bilo je samo pitanje trenutka kada će Alexa Chung pokrenuti vlastiti. Nakon suradnji s brendovima kao što su Tommy Hilfiger, Eyeko, Nails Inc., Marks & Spencer i AG Jeans, poznata britanska voditeljica, model i trendseterica odlučila je napokon pokrenuti nešto potpuno svoje.

‘Alexachung’ vrlo je jednostavno ime njena modnog brenda, čije ćemo prve rezultate vidjeti u svibnju 2017. godine. Modnoj publici Alexa će predstaviti suvremenu ready-to-wear liniju, kojoj će biti kreativna direktorica. U ponudi će se naći komadi od trapera, dnevna i večernja odjeća, cipele, nakit i neki specijalni proizvodi.

alexa2

Njen dizajnerski tim sastoji se od šestero ljudi, a vjerojatno najzvučnije ime ono je Edwina Bodsona, prijašnjeg voditelja ateljea Haidera Ackermanna, koji u Alexinoj tvrtci preuzima ulogu izvršnog direktora. Prva kolekcija bit će dostupna za kupnju u Selfridgesu, Galeries Lafayette, na Matchesfashion.com, MyTheresa i SSENSE, a Alexa Chung najavila je kako će cijene biti umjerene, jer bi voljela svoju odjeću vidjeti na ulicama gradova.

Foto: AG Jeans

0