Prvi pogled na novu liniju odjeće Alexe Chung

Prvi pogled na novu liniju
odjeće Alexe Chung

@alexachungstagram

@alexachungstagram

U posljednjih desetak godina Alexa Chung istaknula se jednostavnim, kreativnim i prepoznatljivim modnim stilom. Od jednostavnih dnevnih kombinacija kojima nas je osvajala u svijetu ulične mode i večernjih outfita s crvenog tepiha koji su spojili britansku eleganciju i nonšalantnu ležernost do uspješnih suradnji s brendovima poput Madewella, Superge i Marksa & Spencera, Alexa Chung svoj je osobni stil pretvorila u prepoznatljivi brend, a svaka nova kolekcija donosila je komade inspirirane našim omiljenim komadima iz njezinog ormara.

@alexachungstagram

@alexachungstagram

Nakon nekoliko i više no uspješnih suradnji i rasprodanih kolekcija, Alexa Chung donosi nam novu liniju odjeće. O liniji odjeće jednostavnog naziva Alexachung prvi put smo čitali prošlog srpnja kada su objavljene prve informacije o datumu izlaska i estetici koja će obojiti nove komade s Alexinim potpisom. Sada, samo dvadesetak dana prije njezinog izlaska u Londonu u trenutno popularnom “see now, buy now” formatu, na službenoj stranici alexachung.com i društvenim mrežama brenda objavljen je kratki video koji nam daje prvi pogled na komade iz prve Alexachung kolekcije.

@alexachungstagram

@alexachungstagram

U kratkom video naziva Alexachung Dressage glavnu ulogu utjelovila je sama Alexa dok se na redateljskoj stolici našao Lorin Askill s kreativnom pomoći Daniella Askill, redatelja iza Siinog spota Chandelier. Kratki film vodi nas u priču inspiriranu bezbrižnim djetinjstvom i donosi pogled na bijelu košulju s visokim okovratnikom i savršeni karirani blejzer koji, baš kao što je Alexa obećala, nose preciznost, umijeće i odlučnost koja je nju i njezin tim vodila u kreiranju istovremeno vrlo osobne kolekcije i odjeće koja će biti estetski privlačna njezinoj publici.

@alexachungstagram

@alexachungstagram

U nastavku pogledajte nekoliko isječaka iz videa objavljanih na službenom Instagram profilu brenda, dok cijeli film s nostalgičnim prizvukom i prepoznatljivim Alexinim pečatom možete pronaći na službenoj stranici alexachung.com.

https://www.instagram.com/p/BT1cV4dFFdg/?taken-by=alexachungstagram

https://www.instagram.com/p/BT1cMd2lZSX/?taken-by=alexachungstagram

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

 

Učitati još
Zatvori