Holivudske zvijezde u kreacijama Alex Dojčinović

Holivudske zvijezde u kreacijama
Alex Dojčinović

Mel B

Mel B

Nakon što je njen brend postavio temelje i zatim izgradio uspješnu modnu priču na domaćem terenu, Aleksandra Dojčinović ove je godine ostvarila ozbiljniju prisutnost i na inozemnoj sceni, i to u središtu američke filmske industrije – Hollywoodu.

Tko nosi dizajn Alex Dojčinović?

Nije tajna da Hrvatice obožavaju njene kreacije već godinama. Upravo one dale su joj najveću podršku na nedavno održanoj reviji brenda Lei Lou, koju je dizajnerica ove godine zamislila kao putovanje vlakom. I dok se u Hrvatskoj odvijala priča oko Aleksandrine uvjerljivo najposebnije revije u karijeri, vani smo istovremeno imali priliku vidjeti koje sve holivudske zvijezde uživaju u njenom dizajnu. Tako je prije nekoliko mjeseci odjeknula vijest kako će slavna Mel B nositi njenu haljinu u emisiji America’s Got Talent. U to smo se i uvjerili, kada je emisija emitirana ovih dana na NBC-ju.

Zoey Deutch

Zoey Deutch

Istu haljinu spazili smo i na glumici Lyndi Greenwood, a mlada glumica Zoey Deutch provela je promo turneju svog filma ‘Before I fall’ u nekoliko komada Aleksandre Dojčinović. Njen dizajn nosile su i glazbenice Jhene Aiko, Andy Allo, glumice Madelaine Petsch, Dania Ramirez i mnoge druge. Do izražaja su pritom maksimalno došli efektni Lei Lou komadi iz aktualne kolekcije za proljeće/ljeto 2017. Proboj koji je Alex Dojčinović napravila u Hollywoodu će se, vjerujemo, nastaviti, a mi jedva čekamo vidjeti tko će idući odjenuti njen modni potpis.

Lyndie Greenwood

Lyndie Greenwood

Jhene Aiko i Big Sean

Jhene Aiko i Big Sean

Madelaine Petsch

Madelaine Petsch

Andy Allo

Andy Allo

Dania Ramirez

Dania Ramirez

Foto: Guliver/Getty Images, Guliver/ Shutterstock, AGT Twitter

Učitati još
Zatvori