Aleksandra Dojčinović u kampanji za novu kolekciju nakita

Dijamanti, opjevani od strane legendarne Marilyn Monroe, ženama su najbolji, ali u većini slučajeva i vrlo nedostižni prijatelji. Sličnog je mišljenja bila i naša poznata modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, sve dok nedavno, na jednom od svojih poslovnih putovanja u Pariz, nije upoznala čelne ljude svjetski poznatog belgijskog brenda nakita Diamanti Per Tutti, u čijoj se najnovijoj kampanji pojavljuje kao njeno zaštitno lice.

AleksandraDojcinovic3

Kao što joj i ime govori, tvrtka Diamanti Per Tutti nudi dijamante za sve. Njen minimalistički nakit kombinacija je srebra i pravih dijamanata po povoljnim cijenama, što ih zaista čini pristupačnima svima. Osim toga, zbog kvalitete izrade i svevremenog dizajna, ovaj nakit vječan je baš kao i onaj o kojem je pjevala Marilynka.

AleksandraDojcinovic4

“Poznato je da jako volim modne detalje, ali nakit pogotovo. Iako ću prvo primijetiti velike komade, oni koje volim nositi zapravo su mali, decentni, ali slatki i upečatljivi u toj jednostavnosti. Zbog toga su me Diamanti Per Tutti očarali na prvu, jer točno odgovaraju mom senzibilitetu i sjajan su dodatak Lei Lou haljinama. Biti zaštitno lice jednog tako velikog brenda za mene je velika čast i sretna sam što smo uspjeli ostvariti suradnju na obostrano zadovoljstvo”, otkrila je dizajnerica koja je zablistala u kampanji pred objektivom Gorana Matijašeca.

AleksandraDojcinovic5

AleksandraDojcinovic2

H.B.

0