Aleksandra Dojčinović proljeće/ljeto 2016.

Jubilarno modno događanje Fashion.hr jučer je otvorila revija mnogima najomiljenije hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Nova kolekcija za proljeće/ljeto odiše ženstvenošću i romantikom, a dizajnerica je u svom prepoznatljivom stilu s puno čipke i detalja predstavila krojeve koji laskaju ženskoj silueti. Cvjetni uzorci te lagani i prozračni materijali daju vedrinu kolekciji, a detalji poput mašni ostavljaju dojam elegancije prepoznatljive LeiLou djevojke.

alex3

“Predstoji nam doba ženstvenosti, koja se u modu vraća na velika vrata s obzirom da su trendovi posljednjih godina više naginjali unisex varijanti. Sljedeću sezonu obilježit će fine forme, strukirani krojevi i romantika. U novoj kolekciji i ja sam posegnula za mašnama, ali ovog puta ne u kombinaciji s pastelnim nego baš suprotno, s fluorescentnim tonovima, kako i priliči ljetu. Osim toga, LeiLou djevojka i dalje ostaje pomalo vintage, ali kao modernizirana verzija mlade, neopterećene žene koja uživa u modnim transformacijama i kombiniranju”, izjavila je Aleksandra Dojčinović.

alex20

Modno događanje Fashion.hr, od 27. do 31. listopada na Zagrebačkom velesajmu slavi 20. izdanje. Tijekom pet dana održat će se šesnaest modnih revija, a nastupit će najpoznatiji hrvatski dizajneri te mlade nade modne scene. Drugog dana, u srijedu 28. listopada, na rasporedu je revija modnog dvojca eNVy room.

0