Ženstveni komadi u novoj ALDUK kolekciji

alduk_wallflower_6

Nakon nedavnog predstavljanja nove kolekcije vjenčanica koju je realizirao u sklopu Storybook salona, hrvatski dizajner Ivan Alduk za svoje je klijentice i one koje će to tek postati pripremio novo iznenađenje u vidu nove modne kampanje – pomalo tajanstvene, melankolične, sjetne i suptilne, kojom predstavlja novu kolekciju prepoznatljiva i originalna modnog rukopisa za proljeće/ljeto 2017.

Pomalo sramežljiva, introvertirana, ali nadasve zanimljiva žena u centru je inspiracije nove kampanje naziva «Wallflower» što je termin koji se odnosi na povučenije osobe nesklone samopromociji.

alduk_wallflower_7

Nova Alduk kolekcija za proljeće/ljeto «Wallflower» donosi preko četrdeset različitih modela kratkih, koktel, midi i večernjih haljina, kombinezona, suknji i jakni. Kolorit je raznovrsan i temeljen na jakim tonovima zelene, crvene, roze, plave i puder, a tu su i crni akcenti koji svakom modelu daju posebno moderan prizvuk. Prepoznatljiva Alduk estetika u novoj sezoni donosi mnogo novosti – ručno faldane i dorađivane tkanine, laserski vezene čipke, zanimljive duple naramenice, padajuće volane, efektne kombinacije kolorita i ženstvene siluete. Svježa i jaka modna kolekcija već je dostupna u ALDUK showroomu, a uskoro i na alduk.hr.

alduk_wallflower_5

“Svaka nova kolekcija, nova kampanja ili sličan kreativni projekt iz mene izvlače najbolje od dizajnera koji uvijek želi predstaviti nešto novo i originalno, ali i nastaviti graditi jednu lijepu modnu priču i karijeru započetu prije skoro deset godina. Estetika i imidž mog brenda je ono što me čini sretnim, ali i odgovornim prema klijenticama te zahtjevnim prema suradnicima jer uvijek želim bolje, posebnije, drukčije… Mislim da je ova kampanja divan primjer tog stvaranja jer je svježa, drukčija i nimalo Alduk, a opet toliko jako Alduk. Cijeli tim je doista napravio izvrstan posao na kolekciji i novoj kampanji i na tome sam im jako zahvalan”, izjavio je Ivan.

alduk_wallflower_4

Talentirani fotograf Franjo Matković još je jednom pokazao kako se rade kvalitetne modne priče bazirane na originalnoj ideji, a da se pritom imidžu brenda doda jedna nova estetika i energija. U tome su mu u mnogome pomogli profesionalni modeli Talia agencije – Miroslava B. i Lara S. Za frizuru je zaslužna međunarodna edukatorica Kristina Vugrek iz Keune Akademije, a make-up je djelo vizažistice Mihaele Dodić.

alduk_wallflower_1

alduk_wallflower_3

alduk_wallflower_2

alduk_wallflower_8

0