Zaljubili smo se u ovo delikatno prstenje

Zaljubili smo se u ovo delikatno prstenje

ahnejewelry8

Bez obzira na trendove u svijetu nakita, minimalistički modeli uvijek će biti u modi. A svim ljubiteljicama delikatnog prstenja, svidjet bi se mogli radovi brenda Ahne Jewelry, koji se mogu naručiti preko popularne platforme Etsy.

AHNE JEWELRY PRSTENJE

Upravo ondje smo ih i zamijetili i već se na prvi pogled zaljubili u njih. Iza Ahne Jewelry stoji Eni, rođena Albanka, koja je odrasla u Beču, a posljednjih pet godina živi u Londonu. Ova fotografkinja i povremena glumica, također je talentirana dizajnerica.

ahnejewelry2

Do svoje sve brojnije i redom oduševljene publike stigla je zahvaljujući dizajnu prstenja. Kao i u slučaju mnogih kreativaca, ideja joj se rodila kada nije mogla pronaći nakit po svojoj mjeri. Inspiracija joj je bila stvoriti delikatno prstenje, koje se može nositi samostalno ili u nizovima i na taj način izgledati dekadentnije.

Ahne Jewelry

Sve što ima u svom shopu napravljeno je ručno, u njenom malom domu u Londonu. Svoje proizvode reklamira kao eco-friendly i netoksičan nakit, a svaki prsten dolazi u kutijici od recikliranog materijala. Dostupni su zlatni i srebrni modeli, dok neki dolaze i s detaljem decentnih kristala. Osim toga, cijene modela mlade Eni vrlo su pristupačne. Odlučite li se naručiti ih, njen shop na Etsyju posjetiti možete ovdje.

ahnejewelry9

ahnejewelry

ahnejewelry4

ahnejewelry10

ahnejewelry11

ahnejewelry6

ahnejewelry7

Foto: Ahne Jewelry

Učitati još
Zatvori