Tenisice s trenutno najvećom listom čekanja

Tenisice s trenutno najvećom
listom čekanja

@officeshoes

@officeshoes

Dok su u Hrvatskoj trenutno apsolutno najpopularnije Pumine tenisice iz Heart linije, na svjetskoj je sceni puno drugačija dinamika. Sportski modeli puno se češće mogu susresti na ulicama, a iako je adidas imao svoje doba vladavine sa Stan Smithom i Superstarom, oduvijek su im parirali oni iz sportske linije brenda definirajući athleisure trend na malo drugačiji način.

U tu grupu pripada Nike Roshe, svojedobno hit i kod nas, a adidas je svoju bitku za tržište vodio suradnjom s Kanyeom Westom, odnosno Yeezy linijom, pa zatim sasvim novim revivalom EQT tenisica te apsolutnim hitom među izbirljivim kolekcionarima tenisica i širokih masa podjednako od trenutka kada su predstavljeni – adidas NMD modelima. NMD vuče svoje korijene iz adidas Boosta, a čim se pojavila na tržištu ova je tenisica osvojila svojom udobnošću, nevjerojatno puno različitih boja i jakim cool faktorom.

@offspringhq

@offspringhq

No kada najpopularnije boje ove sezone nisu zaobišle NMD, oko ovog se modela stvorio takav hype da se sve liste čekanja i nebrojeno mnogo vraćanja na police nije uspjelo zadovoljiti one koji ih žele na svojim nogama. Sive s ružičastim detaljima i ružičaste sa sivim u svoju je custom made kolekciju prvi stavio britanski Office Shoes i njihov sestrinski brend Offspring nakon čega su ih preuzeli i drugi dućani poput Foot Lockera. Lady Foot Locker mogao bi ih uskoro opet imati u ponudi, provjeravajte stranicu jer dostavlja u Hrvatsku.

A ako će vas zadovoljiti nijansa lososa, jednako privlačna i stylish, provjerite, između ostalog i ovu francusku stranicu.

@sidestepshoes

@sidestepshoes

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori